Iulia Vântur şi-a descoperit recent încă un talent: muzica.


După ce, în urmă cu câteva săptămâni, descoperise că îi place să danseze, prezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine" s-a apucat acum şi de cântat.

Aceste pasiuni pe care şi le descoperă pe zi ce trece sunt parte, spune ea, din încercarea de a fi într-o zi o actriţă desăvârşită.

"Am dat şi eu frâu liber visurilor, pasiunilor mele; îmi place să dansez, să cânt, să joc pe scenă. Cred ca un actor trebuie să întrunească toate aceste calităţi, iar eu încerc să mi le dezvolt. Sunt la început de drum, învăţ, experimentez şi o fac cu entuziasm, cu mare plăcere", a spus blonda pentru Pro TV.

Prima încercare de a cânta în faţa unui public numeros a avut loc acum o săptămână, la Mamaia. Deşi nu era deloc pregătită pentru momentul cu pricina, Vântur a trăit atunci o experienţă deosebită. Ea a fost chemată pe scenă de un prieten cântăreţ şi a interpretat două melodii: "Aşa frumoasă" - Holograf şi "I follow rivers" - Lykke Li.

"Am avut mari emoţii.  Cu un band rock pe scenă, cu toate instrumentele amplificate am realizat că trebuie să fii foarte bine pregatit pentru a putea cânta live. Şi, mai ales, e nevoie de repetiţie, multă repetiţie înainte. Eu pot spune că am repetat direct pe scenă.

E un hobby. Îmi place muzica, îmi place să cânt, mă relaxează, îmi dă o stare de bine. E una dintre activităţile care îmi salvează o zi nereuşită
", a mai spus Iulia Vântur.


Loading...