"Mami, tati, prin acest premiu vreau să vă văd zâmbetul pe buze mereu, în fiecare clipă a vieţii voastre". Aşa sună emoţionantul mesaj pe care Sandra Neacşu, câştigătoarea de la "Dansez pentru tine", l-a transmis familiei prin intermediul Click!


60.000 de euro, dar mai presus de toate speranţa într-un viitor mai bun. Bucuria că şi-a salvat tatăl, că mami nu va mai plânge în fiecare seară, ca zâmbetele fraţilor ei nu vor mai fi chinuite.

    Citeşte şi:
         Moni, umplută de vânătăi la "Dansez pentru tine"
         Ce sâni s-au "prezentat" la «Dansez pentru tine»!
         Iată unde sunt închişi concurenţii de la "Dansez"

Iată ce înseamnă, de fapt, pentru Sandra Neacşu (23 de ani) marele premiu câştigat în finala sezonului 8 "Dansez pentru tine" (PRO TV).


Mantea a dansat până i-au dat sânii pe afară


Vineri seara, mult după miezul nopţii, ea şi partenerul ei, Jean de la Craiova, au izbucnit în lacrimi şi s-au prăbuşit pe ringul de dans, îmbrăţişaţi, când au aflat vestea.

"Am fost o pereche unită, am fost ca fraţii", spunea simpaticul Jean. Dansurile lor şi povestea Sandrei i-au cucerit pe telespectatori, care i-au votat drept câştigători.

Sandra şi Jean, în momentul aflării verdictului


"Tata e eroul meu", spune Sandra despre Adrian Viorel Neacşu.

Bărbatul de 52 de ani e singurul din familie care munceşte, deşi suferă de coxartroză, iar durerile fizice sunt greu de imaginat.

"E nevoie de bani pentru Andrei, băiatul cel mare care suferă de epilepsie, şi mi-e teamă că nu mai am putere să-l văd mare pe Iustin, piticul meu de 3 ani", spune tatăl Sandrei. Acum, fiica lui i-a îndeplinit visul. Visul într-un viitor sigur pentru cei dragi lui.

Citiţi luni un interviu cu Sandra Neacşu.

Pentru Sandra Neacşu, emoţiile au fost cel mai mare obstacol din concurs.

"Am avut emoţii foarte mari, după cum aţi văzut, am plâns mai tot timpul. Dacă era după mine, probabil plângeam şi mai mult", ne-a declarat Sandra.

Cele 8 săptămâni în care a stat departe de cei dragi au fost pentru ea foarte grele.

"Vorbeam la telefon cu familia, dar stând departe de ei. În toată această perioadă, când vedeam câte un filmuleţ cu ei, chiar nu mă puteam abţine", ne-a destăinuit partenera de dans a lui Jean de la Craiova.

"Premiul ăsta înseamnă pentru mine enorm. Am crezut că totul este superficial, dar Dumnezeu m-a iubit. Le mulţumesc tuturor românilor că m-au votat", a spus cântăreţul.

Radu Vâlcan şi Elena Voscoboinic au câştigat premul de popularitate de 5.000€

Liviu Vârciu şi Ilaria Cherloaba au câştigat premiul II, în valoare de 20.000 de euro
 
 
Loading...
Citeste tot despre: