Lavinia Pîrva a intrat într-un con de umbră, însă acum a revenit pe scena muzicală cu forţe proaspete. Scandalul cu Ştefan Bănică jr. a făcut-o să se retragă din showbiz pentru câteva luni, dar în acest răstimp a „copt" un nou proiect. Lavinia îşi lansează propriul serial, din videoclipuri, şi promovează femeia independentă.


Scandalul cu Ştefan Bănică jr., din toamna trecută, a făcut-o pe Lavinia Pîrva să se retragă o perioadă din showbiz. Ea a fost surprinsă, în exclusivitate de fotoreporterii Click!, ieşind din blocul de pe Dorobanţi, unde Bănică jr. are un apartament. Ei bine, apele s-au mai liniştit de-atunci, aşa că solista iese la „atac" cu un nou concept, o schimbare de imagine, care o arată în postura unei femei puternice şi independente.

După mai bine de un an de pauză în muzică, Lavinia a semnat, în aprilie, un contract cu Dog Media, cei care s-au ocupat şi de acest proiect. Lavinia este singurul artist din România care are parte de promovarea unui videoclip prin intermediul a două episoade de tip scurt metraj. Aşadar, după ce a filmat în jur de 27 de ore încontinuu, bruneta a lansat ieri „Check Mate", primul episod din clipul „Honey Boy", urmând ca mâine să ne anunţe şi următorul episod, „The Pig".

Clipul „Honey Boy", care o înfăţişează pe cântăreaţă în femeie independentă în diferite roluri, s-a filmat la castelul din Snagov şi a fost realizat în regia lui Mym Constantin. Bruneta e de nerecunoscut, apare cu un nou look, şi-a făcut breton, şi-a ales o vestimentaţie sexy, neagră: un body, portjartiere şi o jachetă destul de scurtă.

Vestimentaţia şi atitudinea ei din acest serial de videoclipuri sunt menite să sucească minţile oricărui bărbat. Lucru dorit, poate, şi de solistă, căci după „aventura" cu Ştefan Bănică jr. nu s-a mai auzit nimic despre viaţa sentimentală a Laviniei.
După ce mâine va lansa şi cel de-al doilea episod al serialului, luni va apărea şi videoclipul „Honey Boy". Lavinia promite că serialul va continua cu alte episoade înaintea fiecărui videoclip ale următoarelor single-uri.

Prinsă în bloc la Ştefan Bănică jr.

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică jr. s-au cunoscut mai bine toamna trecută, la emisiunea „Dansez pentru tine" de la PRO TV. Imediat după competiţie, Lavinia a fost surprinsă, în exclusivitate de fotoreporterii Click!, intrând pe furiş în blocul solistului, din zona Dorobanţi. După ce a stat trei ore acolo, cântăreaţa, deghizată în Andreea Marin, a ieşit ciufulită şi a fugit spre autoturismul parcat la câteva blocuri distanţă.

În toamna anului trecut solista a fost bănuită că are o relaţie cu Ştefan  Bănică jr.

Mai mult, ca să întărească parcă zvonul că ar avea o idilă cu artistul, Lavinia a transmis un SMS al disperării lui „Hector", aşa cum era trecut solistul în telefonul ei. La două luni după scandal, în noiembrie 2011, soţul Andreei Marin a solicitat, la o clinică privată cunoscută din Bucureşti, un set de cinci analize pentru o afecţiune care, în majoritatea cazurilor, este provocată de o boală venerică.

 
 
Loading...