Leonard Miron, cel care a fost ani buni prezentator al Televiziunii Române, a renunţat la România pentru a se muta în Marea Britanie, alături de iubitul lui, Miguel. Acesta a acordat un interviu pentru PRO TV, în care a vorbit despre orientarea lui sexuală şi relaţia pe care o are de 12 ani cu acelaşi bărbat.


Acesta a povestit că nu a avut nici un fel de problemă cu mama lui, când doamna Miron a aflat că fiul ei este homosexual şi că între ei nu a avut loc niciodată o discuţie pe această temă.

"Nu am avut niciodată o discuţie cu mama strict despre faptul că eu sunt gay, pentru că nu au existat niciodată întrebări. Totul a decurs absolut normal, nu a fost niciodată nici o problemă. Mama ştia de fiecare dintre cei trei prieteni pe care eu i-am avut în cei 20 de ani. Între noi doi a fost vorba de un feeling şi de o anumită înţelegere. Nu m-am aşezat niciodată cu ea la masă să îi spun că sunt alb sau negru. Ea a simţit lucrurile astea şi m-a înţeles", a spus Leonard.

Fostul prezentator TV a mărturisit că nu şi-a ascuns niciodată orientarea sexuală şi că niciodată nu a fost întrebat direct dacă este sau nu gay.

"Nu a venit niciodată cineva din presă la mine să mă întrebe dacă sunt gay sau nu. Aş fi spus imediat că da. Nu am făcut niciodată un secret din asta. De câte ori am plecat undeva cu cineva, a stat în aceeaşi cameră cu mine. Nu m-am ascuns niciodată", a declarat acesta.

Leonard Miron a povestit şi cum l-a cunoscut pe actualul lui iubit, alături de care trăieşte o poveste de iubire de 12 ani.

"El lucra la Consiliul Britanic din Bucureşti şi era fan al
Eurovisionului. Eu prezentam în acea vreme Eurovision, iar el şi-a dorit
foarte mult să mă cunoască. Mi-a trimis un e-mail, în care mă invita la
o cafea. În primă fază eu am refuzat, iar el a revenit după şase luni
şi atunci eu am acceptat. Aşa a început totul. Anul acesta, în septembrie, sărbătoresc 12 ani de când sunt împreună cu Miguel. Este ca şi cum am fi trăit împreună o viaţă"
, a spus bărbatul.

Acesta a recunoscut şi că are un mare regret în viaţa lui, datorat faptului că nu are copii. "Mi-e greu să ştiu că într-o bună zi faci 70-80 de ani şi nu laşi nimic în urma ta. Nici un nume, nimic. E greu să ştii că nu ai cui să laşi lucrurile pentru care ai muncit o viaţă întreagă", a mărturisit Leonard.


 
 
Loading...