Astăzi debutează la PRO TV cel de-al treilea sezon „Vocea României”. Competiţie, muzică bună şi mult umor din partea prezentatorului Pavel Bartoş, dar şi a celor patru juraţi – Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu – acestea sunt ingredientele show-ului.


Concurenţi din toate colţurile ţării, dar şi de mai departe, s-au prezentat la audiţiile pe nevăzute, pentru a avea o şansă în lupta pentru titlul „Vocea României" şi marele premiu pus în joc de sponsorul emisiunii - 100.000 €.

Şi de această dată, îşi vor încerca norocul şi cântăreţi cunoscuţi deja în showbiz, precum Alin Nica, Stella, care a cantat cu Matteo piesa „Push  It", Răzvan Onilă, fratele unui fost component al trupei Axxa, fostul solist al trupei Desperado, Alexandru Anghel, fratele Monicăi Anghel sau Munner, fost concurent în primul sezon al show-ului „Românii au talent", care de curând a lansat un featuring împreună cu cei de la Mandinga, pe piesa „Bling".

De asemenea, în competiţie vor intra şi concurenţi din Republica Moldova şi chiar din Serbia. În plus, în prima ediţie, vor urca pe scenă şi finaliştii din sezonul trecut, Julie Mayaya (câştigătoarea sezonului al doilea), Vizi Imre, Tibi Scobiola şi Cristi Nistor.  Singura prezenţă feminină dintre juraţi, Loredana, ne-a mărturisit că e nerăbdătoare şi plină de energie pentru că vrea să înceapă competiţia televizată.

Sandalele de 1.500 de dolari pe carele poartă Loredana sunt create de designerul internaţional Tom Ford şi sunt purtate şi de staruri precum Jennifer Lopez, Rihanna şi Anne Hathway

„De această dată vreau concurenţi care să mă provoace muzical şi care, în acelaşi timp, să mă inspire. Vreau să câştig acest sezon." Lori vrea să surprindă încă de la început: „La audiţiile pe nevăzute voi purta ceva diferit de ceea ce aţi văzut până acum, normal. Prima rochie pe care o voi purta e făcută după o idee de a mea". Şi sandalele purtate de ea la audiţii sunt unele cu totul speciale.

„Sunt o creaţie Tom Ford, una dintre piesele de rezistenţă ale colecţiei sale din acest sezon, şi mi-au plăcut foarte mult datorită modelului tip «gladiator»", spune Lori. Diva nu este singura care s-a îndrăgostit de acest model de 1.500 $: Rihanna, Anne ­Hathway şi Jennifer Lopez sunt doar câteva dintre starurile de peste ocean care au ales să le poarte la apariţiile lor pe covorul roşu.

Loredana va avea un sfârşit de an plin. După ce a lansat un parfum, va lansa o nouă piesă şi va susţine un concert la 23 noiembrie la Sala Palatului, care se va numi „Magic". În plus, continuă să colaboreze cu foştii elevi - Cristi Nistor, Dragoş Chircu şi Oana Brutaru - cu care merge în concerte.

Smiley colaborează cu «fosta»Juratul care a câştigat primul sezon al emisunii cu Ştefan Stan caută artişti adevăraţi cu care să colaboreze şi o face şi cu cei vechi, precum Tibi Scobiola sau Silviu Pasca. Mai mult, a semnat contract cu „fosta", Loredana Ciubotaru, cea cu care s-a zvonit că ar fi avut o idilă în timpul celui de-al doilea sezon al concursului.

Smiley şi Loredana colaborează acum la casa de producţie a artistului, HaHaHa Production. Smiley va avea un sfârşit de an plin, căci pe lângă „Vocea României", va lansa albumul „Acasă", printr-un spectacol la Sala Palatului. Artistul a spus, pentru Click!, că-şi doreşte să câştige din nou „Vocea României": „Nu mă interesează cum arată concurentul, ci cum îi sună vocea".

Horia Brenciu este emoţionatDupă ce a câştigat sezonul trecut cu Julie Mayaya, Brenciu intră în noul show foarte emoţionat. Anul acesta juratul îşi doreşte „concurenţi de senzaţie, cu voci de toate culorile, plini de încredere în forţele lor, şarmanţi şi seducători".

Tot el ne-a mai povestit că a colaborat cu foştii concurenţi de la „Vocea României" şi o va mai face. „Julie Mayaya e trecută, deja, prin experienţa unui turneu naţional şi prin patru seri de concerte consecutive de Sala Palatului. Dincolo de asta, tot anul am căutat o echipă de artişti care să fie la fel de impetuoasă precum Julie. Ei bine, am găsit-o, se numeşte Zaza Band, noua trupă de la «Serviciul Român de Comedie»", a mai spus Brenciu.

Marius Moga pregăteşte surprizeA avut un an plin, în care a colaborat cu artişti din SUA şi a participat la o tabără de muzică. Moga are forţe noi pentru noul sezon. Marius spune că „îi plac concurenţii care trăiesc ceea ce cântă, concurenţii care îmi transmit o stare atunci când îi ascult".

El spune că vor fi reguli în plus şi că va lucra numai cu profesionişti. Deja pregăteşte câteva surprize împreună cu foştii concurenţi, „pentru că am păstrat legătura atât cu concurenţii din primul sezon, cât şi cu cei din al doilea. Cristian Sanda şi Liviu Teodorescu au avut deja piese pe radio, iar acum, împreună cu DeMoga Music, pregătim ceva special cu Vizi Imre şi Fely Donose".

«Vocea României» revine din 28 septembrie

 
 
Loading...