Toţi artiştii români sunt şocaţi la auzul veştii că Mădălina Manole s-a stins din viaţă în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.


Contactată de Realitatea TV, Monica Anghel a declarat: "Nu-mi vine să cred. Eu ştiam că este în spital că suferea de inimă. Nu văd niciun motiv pentru care ar fi făcut lucrul acesta. Groaznic, ceva de nedescris. Nu ştiam să aibă alte probleme, decât cele de sănătate, cu inima. Ea avea un copil, un soţ iubitor. Nici prin cap nu mi-a trecut că ar fi putut face aşa ceva. Era plină de viaţă!"

Corina Chiriac: "Vreau să cred că s-a întâmplat un accident. Nu pot să-mi închipui că si-a luat viaţa o femeie cu familie, copil şi un soţ. Sunt şocată. Ea era discretă cu viaţa personală, nu ştiam de problemele ei de sănătate. Nu pot să-mi explic aşa ceva. Dacă a avut probleme cardiace, probabil a luat prea multe medicamente, nu vreau să cred că s-a sinucis. Ne-am întâlnit la o mare televiziune din Bucureşti unde am participat la o emisiune moderată de Mihaela Rădulescu. Era foarte slabă şi am crezut că e din cauza copilului. Ea era fericită, era împlinită ca mamă, ca femeie, era foarte veselă. Poate a luat o doză greşit pentru inimă, nu pot să cred că s-a sinucis."

"Nu-mi vine să cred că se poate întâmpla aşa ceva. M-am găsit cu ea în aprilie. Mi-a spus că e timidă acum că are un copil, că e fericită cu soţul ei. A spus că lucrează la un album cu Ovidiu Comornic. Nu părea să aibă probleme psihice. De ce a murit oare chiar de ziua ei? Asta e o întrebare", spune Marcel Pavel.

Stela Popescu: "Nu ştiu că ar fi avut probleme. Era veselă, era frumoasă. Niciodată nu am auzit lucruri urâte despre ea. A luptat enorm să aibă acest copil. Era mulţumită. Vai de mine, pur şi simplu nu pot să înţeleg! Eram colege, era superbă, mii de copii alergau să o sărute, să-i aducă flori. Nu avea motive să părăsească viaţa în acest fel. Ea era discretă. Chiar dacă avea probleme, ea nu le declara la ziar. Niciodată nu am auzit discuţii, neplăceri referitoare la ea. Astăzi ar fi împlinit 43 de ani, este groaznic."

Aurelian Temişan: "Am vorbit acum câteva luni în urmă. Din discuţie nu a reeşit că ar avea probleme. Nu cred că a ascuns ea aşa ceva. Ea era o persoană optimistă. E şocant cu litere mari, de necomentat. Stau cu telefonul în mână şi s-o sun să-i spun "La mulţi ani". Să cred că a fost o glumă sinistră. Mi-a spus că e împlinită, iar venirea pe lume a copilul a făcut-o fericită."

Ilie Stoian, coleg de scenă în anii '80 : "În ultima perioadă, drmurile noastre s-au despărţit. Ea s-a retras în ultimii ani pentru a se ascunde agresiunii din viaţa de zi cu zi. Eu din punct de vedere profesional cred că ea a dovedit că era una dintre cele mai bune cântăreţe. Profesionalismul ei era incompatibil cu ce se întâmplă acum, cu sistemul de showbiz, care se bazează pe falsele vedete. Ea nu putea să accepte falsele valori de acum. Visul ei cel mare era acela de a cânta în faţa oamenilor. Noi eram ori în culise, ori lângă scenă. Bucuria cu care se urca pe scenă în acei ani de început, dragostea ei pentru oameni, respectul..în turneu, ea şi colega ei repetau cântecele, nu se urca pe scenă fără să se pregătească."

Liana Stanciu: "Nu cred că s-a sinucis. A fost o eroare de medicamente. Îşi dorea şi era fericită. Nu pot să vorbesc la trecut. Cred că avea, lumea ştie că a avut nişte probleme de sănătate, cred că asta e o administrare haotică. Un om tânăr nu vorbeşte despre probleme de sănătate, îşi adora copilul. nu cred că ea a decis aşa ceva. Era o perfecţionistă. Nu e uşor să fii şi mamă, şi soţie şi mamă...probabil că probeleme de sănătate au doborât-o. Avea un organism foarte plăpând, era foarte slabă. Nu vreau să cred că s-a sinucis".


 
 
Loading...
Citeste tot despre: