Cea de a doua ediţie a Festivalului Internaţional de muzică uşoară pentru copii şi tineret „Stars of Song" se va desfășura în perioada 27 -31 mai la Casa de Cultură Sindicatelor "CD Aricescu" din Câmpulung Muscel.


Festivalul "Stars of Song" are două secţiuni, interpretare şi creaţie. Secţiunea de interpretare cuprinde trei categorii de vârstă: de la 7 la 10 ani, de la 11 la 14 ani şi de la 15 la 18 ani, iar în fiecare grupă de vârstă vor fi 12 concurenţi.

Juriu este alcătuit din 11 membri, 5 din România şi 6 de peste hotare. Directorul Festivalului este Sergiu Cicu, care este şi directorul Casei de Cultură Sindicatelor "CD Aricescu" din Câmpulung, apoi preşedintele juriului, Mădălina Rucsanda, iar directorul artistic, Floriana Popescu.

Imnul este interpretat de un cor de copii de la clasa de canto a cărei profesoară este Gina Pavel, sora lui Marcel Pavel. În cadrul festivalului se va înmâna un premiu special, intitulat Vocea festivalului, ce poartă numele lui Marcel Pavel.

Alex Pârvu, puștiul de la Next Star a obținut locul 1

Trofeul primei ediţii a Festivalului „Stars of Song" a plecat în Italia, Francesca Spennato fiind marele câştigător. Trofeul „Marcel Pavel" a fost înmânat piteştencei Diana Maria Ştefănescu, de către sora artistului, Gina Pavel. Premiul 1 a fost câştigat de Alex Pârvu, un puşti în vârstă de 11 ani, care, toamna trecută, a câştigat şi cea de-a patra ediţie a emisiunii concurs, Next Star. Micuţul, care s-a născut nevăzător, a cântat piesa "My Way". La Next Star, puştiul a avut prilejul să cânte cu idolul său, Marcel Pavel, iar în decembrie, artistul l-a invitat să cânte în cadrul concertului său de Crăciun de la Sala Palatului. 
 
Loading...
Citeste tot despre: