A dat lumea tumultuoasă a modei pe liniştea dintr-un sat dâmboviţean, unde stă departe de ochii lumii. De Crăciun, Zina Dumitrescu a ascultat colinde, a cântat alături de corul bisericii din Mătăsaru şi primit Sfânta Împărtăşanie, la fel ca toţi cei 15 bătrâni cazaţi la Green House Residence. Iar de Revelion, a fost sufletul petrecerii.


Nici măcar localnicii nu au ştiut că celebra Zina Dumitrescu a petrecut ultimele săptămâni, din 12 noiembrie, în „casa de lux" de pe strada principală.

Doar angajaţii Green House Residence şi preotul din satul Mătăsaru lăsau impresia că au habar de existenţa creatoarei de modă. În rest, toţi ridicau din umeri şi spuneau cinstit că aflaseră de la televizor.

„Despre doamna Zina am auzit la televizor. Ştiu doar că este lux în interior, că trebuie să ai bani mulţi ca să stai aici. Costă cam 30- 35 de milioane de lei vechi pe lună.

Dar e frumos şi linişte. Sunt foarte bine îngrijiţi, au vreo şapte fete angajate să-i supravegheze. Sunt duşi la biserică, iar vara fac şi plajă în curte", ne-a spus Aurica, o localnică din Mătăsaru.

„Vocea" Zinei Dumitrescu s-a numit, ieri, Maria Panduru, proprietara casei de bătrâni. „Se simte foarte bine aici, tocmai de aceea şi-a prelungit şederea şi după Crăciun.

De Revelion a fost sufletul petrecerii. Nu îi lipseşte absolut nimic. Fiul său o sună de câte cinci ori pe zi şi vine să o vadă ori de câte ori are ocazia.

Vrea doar odihnă, linişte şi discreţie. Doamna Dumitrescu stă la noi pentru că îi place, nu numai din cauza tratamentului stomatologic pe care îl urmează", a declarat Maria Panduru.

În ciuda faptului că apropiaţii vor să păstreze aparenţele, se poate deduce uşor că starea de sănătate a „mamei Zina" nu este una prea grozavă.

În plus, se pare că nimeni nu se mai interesează de soarta ei. De când a fost „dezvăluit" locul în care se ascunde Zina, doar prietena ei din Râmnicu Vâlcea i-a dat un telefon.

Maria Panduru a invocat drept scuză pentru realitatea că „mama Zina" nu mai iese în public faptul că „ ea a fost cochetă toată viaţa, iar acum, în mediul privat, poate vrea să stea numai în pijamale".

Unii localnici spun că tot în Green House Residence mai sunt cazate şi rudele altor persoane publice, cum ar fi Dana Războiu sau Dana Săvuică.

Contactată însă de reporterii Click!, prezentatoarea de ştiri Dana Războiu a negat această informaţie.

„Nu este adevărat. Nu ştiu nimic de casa a asta de bătrâni. E o confuzie", ne-a declarat aceasta.

Dusă la casa de bătrâni de fiul său

Faptul că Zina Dumitrescu a fost „internată" într-un azil de către singurul său fiu, Cătălin Negreanu, a ieşit la iveală imediat după Crăciun.

Apropiaţii creatoarei de modă spuneau că „mama Zina" a fost dusă la o casă de bătrâni, unde a petrecut sărbătorile de iarnă, împotriva voinţei ei.

Zina Dumitrescu a negat însă aceste informaţii, în urmă cu două zile, spunând telefonic că se simte foarte bine, se află la o pensiune şi face un tratament stomatologic.

Mai citeşte:

Zina Dumitrescu: «Nu sunt la niciun azil, sunt la o pensiune» VIDEO

Zina Dumitrescu rupe tăcerea: «Mă simt bine! Am planuri mari pentru 2012» - VIDEO

Zina Dumitrescu, disperată să nu ajungă la azil! Fiul i-a confiscat telefonul mobil să nu ceară ajutor


 
 
Loading...
Citeste tot despre: