Zina Dumitrescu (75 de ani) recunoaşte că a refuzat să fie internată de fiul ei, Cătălin Negreanu, într-un azil de bătrâni, însă ieri s-a declarat mulţumită de condiţiile de la casa de bătrâni Green House Residence, din Dâmboviţa.


„Nu am vrut să plec de acasă, dar după ce am ajuns aici şi am început un tratament la stomatolog, am văzut că totul e ok aici.

Fiul meu, Cătălin, avea dreptate. Termin lucrarea dentară cam peste trei săptămâni, după care vin acasă.

Am petrecut Sărbătorile aici, cu masa întinsă, cu toată lumea, sunt foarte bine tratată, a venit şi prietena mea de la Vâlcea, să mă vadă. M-aş mai întoarce aici, dar nu de Sărbători”, a declarat Zina Dumitrescu, ieri, la B1 TV.

Aşa arată sufrageria unde mama Zina stă la taclale cu ceilalţi pensionari

Mama Zina s-a simţit datoare să intervină ieri cu explicaţii, nu de alta, dar, săptămâna trecută, s-a zvonit că fiul ei a plecat în vacanţă în Elveţia şi că a abandonat-o într-un azil de bătrâni.

Probabil chiar el i-a cerut să facă lumină în acest caz, nu de alta, dar din această poveste ieşise cu imaginea şifonată.

Acesta este dormitorul unde Zina doarme neîntoarsă

Tot ieri, Maria Pândaru , directoarea centrului Green House Residence, din comuna Mătăsaru, judeţul Dâmboviţa, unde se află internată Zina, a vorbit despre starea de sănătate a designerului:

„A venit aici pe 12 noiembrie, cu intenţia de a rămâne până la Crăciun. Dar, pentru că i-a plăcut foarte mult şi pentru că fiul este în Elveţia, a ales să petreacă Sărbătorile aici.

Zina are o stare de sănătate potrivită unei persoane de vârsta ei, este o doamnă de 75 de ani, care gândeşte ok şi vorbeşte coerent.

A venit aici o perioadă, ca să se odihnească, înainte de a lucra la  nouă colecţie de modă”, a declarat aceasta, pentru România TV.

Azilul unde e cazată Zina (foto: Green House Residence)
Uite ce răsfăţată e!

La Green House Residence, pensionarii beneficiază de condiţiile de lux: 

- cazare în regim de pensiune;
- camere cu 1, 2 sau 3 paturi;
- îngrijire 24 din 24 de ore;
- medic internist, asistentă medicală şi îngrijitoare;
- hrană cât mai ecologică;
- 5 mese pe zi (3 mese de bază şi două gustări);
- terapie ocupaţională în funcţie de starea de sănătate fizică sau psihică a fiecăruia (excursii, serate, pictură, grădinărit).

Mai citeşte:

Zina Dumitrescu, disperată să nu ajungă la azil! Fiul i-a confiscat telefonul mobil să nu ceară ajutor

Botezatu: «Dacă eram fiul Zinei, n-o duceam la azil!»

Mărturii şocante ale prietenilor: «Fiul Zinei i-a luat telefoanele ca să nu dăm de ea»

 
 
Loading...
Citeste tot despre: