S-a topit zăpada dar mama Zina nu a fost scoasă nici acum de la azilul de bătrâni. Fiul ei, Cătălin Negreanu, spune că vedeta trebuie să mai rămână o perioadă sub tratament, timp în care el îşi vede mai departe de viaţă. A plecat din ţară cu afaceri şi şi-a lăsat mama pe mâna medicilor.


De mai bine de patru luni, Zina Dumitrescu (75 de ani) este internată la azilul de bătrâni „Green House Residence", din comuna Mătăsaru, judeţul Dâmboviţa.

Mama modei româneşti urmează un tratament împotriva depresiei, pe o perioadă mai lungă de timp decât se preconiza iniţial. Fiul său, Cătălin Negreanu (43 de ani), spunea la începutul anului că Zina va mai rămâne la pensiunea-azil până când se va topi zăpada şi că apoi o va lua în sfârşit acasă.

Zăpada s-a topit de multă vreme, ba chiar a venit şi primăvara, însă Zina Dumitrescu tot internată este.

Mai mult decât atât, Cătălin a plecat câteva zile din ţară, cu afaceri, lăsându-o pe Zina pe mâna specialiştilor. „Mama se simte foarte bine, este veselă, bine-dispusă. Trebuie să mai stea o perioadă internată la pensiune pentru că nu a terminat tratamentul. Medicii vor să o mai ţină acolo o vreme aşa că nu ştiu când va veni acasă", a declarat Cătălin Negreanu pentru Click!

De Crăciun, mama modei româneşti a petrecut alături de ceilalţi pacienţi, iar după cum merg lucrurile şi Paştele îl va petrece tot la pensiunea-azil. Din păcate, mama Zina tot nu poate primi vizite.

Mai citeşte:

Fiul Zinei Dumitrescu: "Mama şi-ar fi putut gestiona mai bine brandul"

Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu: «Mama a adunat multe regrete și amărăciune în sufletul ei»

Zina
Dumitrescu: «Nu am vrut să mă sinucid. Sunt nişte prostii» VIDEO

 
 
Loading...
Citeste tot despre: