Formaţia Mandinga, cea care ne-a reprezentat în acest an la Eurovision, la Baku, îşi lansează un film despre naşterea şi ascensiunea lor.


Filmul »Mandinga - Primii 10», realizat de Alexandru Burcea, membru fondator al trupei Mandinga, este un show care îmbină imaginile de pe ecran cu momente live în care trupa cântă piesele reprezentative.

"Am avut momente tensionate. Am avut multe momente frumoase. Veţi vedea o poveste autentică, în care nu arătăm doar părţile frumoase din viaţa unei trupe, ci şi momentele mai delicate care ori rup definitiv o echipă, ori o sudează pe vecie. În cazul Mandinga a fost vorba de sudarea unei prietenii de care suntem mândri şi care ne ajută să transmitem multă energie pozitivă în concertele noastre", spune solista trupei, Elena Ionescu. Documentarul va fi lansat mâine, de la ora 20.00, la Hollywood Multiplex din incinta Bucureşti Mall. Mandinga este formată din şapte membri: Elena (solistă), Alex (trompetă), Chupi (tobe), El Nino (congas), Omar (pian), Zach (saxofon) şi Tony (trombon).

 
 
Loading...
Citeste tot despre: