Pentru Marcel Pavel anul care a trecut i-a adus numeroase satisfacții, atât pe plan profesional, cât și din punct de vedere personal.



Lansarea unui dublu album cu muzică clasică și canțonete, două concerte de zile mari la Sala Palatului și o fetiță-acestea sunt realizările artistului nostru în anul 2013. Anul care a venit se arată și mai bun pentru Marcel Pavel. A fost solicitat la primul mare spectacol internaţional al sezonului.


Marcel a fost solicitat de impresarii celebrei cântăreţe portugheze Dulce Pontes, pentru a interpreta alături de ea câteva arii de mare impact! Spectacolul are loc pe 9 februarie, la Sala Palatului, când Marcel Pavel şi cea care este supranumită "regina muzicii fado" îi vor încânta la Bucureşti pe fanii acestui gen muzical într-un regal muzical de excepţie!


Dulce Pontes şi-a legat numele de colaborări cu artişti de prestigiu precum José Carreras, Cesária Évora sau Andrea Bocelli, însă cea mai spectaculoasă colaborare din cariera sa este cea cu legendarul compozitor italian Ennio Morricone. În 2003, albumul „Focus", rodul colaborării lor, a înregistrat vânzări ce i-au adus solistei discul de aur în doar 20 de zile! Primul său album, "Lusitana" a fost lansat în 1993, iar în anul următor a ajuns pe piaţa albumul "Làgrimas", material ce a consfinţit consacrarea solistei la nivel mondial. Pe albumul "Làgrimas" se afla şi emblematica piesă "A Cancao do Mar," care se regăseşte pe coloana sonora a producţiei hollywoodiene "Primal Fear", cu Richard Gere în distribuţie.


 
 
Loading...