Marcel Pavel a fost ales de celebra cântăreaţă Dulce Pontes să cânte în cadrul concertului acesteia de la Bucureşti, care va avea loc duminică, 9 februarie la Sala Palatului. Artista portugheză se află pentru a doua oară în România.


După ce a concertat pe cele mai mari scene ale lumii, cucerind publicul la Royal Albert Hall din Londra, Arena din Verona, Auditoriumul din Roma, Palatul Mazda din Milano, Palatul Congresului din Paris și la Internațional Forum Hall din Tokio, DULCE PONTES revine la Sala Palatului din București, pe 9 februarie, pentru un concert ce va face inimile să tresară însuflețite de inflexiunile răscolitoare ale muzicii fado.

CLIIMA20140208_0007_1.jpg

Teo Trandafir, Dulce Pontes si Marcel Pavel

Regina muzicii fado a venit în România joi, 7 februarie, iar ultimele pregătiri pentru concertul ei sunt în derulare! Celebra cântăreață prețuiește confortul și relaxarea, așa că, pe timpul șederii în Capitală, Dulce Pontes a ales să fie cazată la un hotel de cinci stele „Premier Palace Hotel &Spa", singurul stabiliment din țară care are un centru SPA vast și luxuriant, a cărui suprafață atinge 3000 de metri pătrați
Dulce Pontes va concerta, sâmbătă, la Sala Palatului, timp de trei ore, și îl va avea ca partener de scenă pe Marcel Pavel, singurul artist acceptat de starul internațional să cânte alături de ea în România, după ce, ani de zile, i-a avut alături pe Jose Carreras, Caetano Veloso sau Andrea Bocelli!

CLIIMA20140208_0008_1.jpg

Teo Trandafir, Dulce Pontes si Marcel Pavel

Marcel Pavel a fost solicitat de impresarii celebrei cântăreţe portugheze Dulce Pontes, pentru a interpreta alături de aceasta câteva arii de mare impact! Astfel, artistul nostru şi cea care este supranumită "regina muzicii fado" îi vor încânta la Bucureşti pe fanii acestui gen muzical, într-un regal muzical de excepţie. Marcel Pavel a întâmpinat-o la aeroport pe celebra artistă portugheză. Joi seară, Marcel şi Dulce au fost invitaţii lui Cristia Brancu la Agentul VIP, iar a doa zi i-au încântat pe telespectatorii Antenei 1 la "Neatza. Despre colaborarea lor muzicală au mai vorbit ieri, la "Teo Show".


 
 
Loading...