Cântăreţul Marcel Pavel a devenit tată în această dimineaţă. Soţia lui, Violeta, a adus pe lume cel de-al treilea copil al cuplului, o fetiţă de 3,000 kg şi 51 de cm.


Artistul a povestit pentru Happy Hour că din păcate, soţia lui nu a putut naşte natural, din cauza faptului că fetiţa lor avea cordonul ombilical înfăşurat în jurul gâtului.

"Violeta nu a reuşit să nască natural pentru că micuţa avea cordonul ombilical în jurul gâtului. Aşa că s-a decis să facă cezariană. Mulţumesc echipei de medici de la Maternitatea Giuleşti, aceeaşi echipă care mi-a adus pe lume toţi copiii", a declarat acesta.

Marcel Pavel a intrat în direct la Happy Hour, unde a vorbit despre fetiţa lui

CLIIMA20130701_0151_1.jpg

Marcel Pavel a intrat în direct la Happy Hour, unde a vorbit despre fetiţa lui (captură: PRO TV)

Marcel a ţinut să precizeze că soţia lui se simte foarte bine după intervenţie şi că totul este în ordine. "Soţia mea se simte binişor, acum, post operatoriu. Avea nişte dureri, dar nu accentuate. E deja în rezervă, nu a stat decât o oră la terapie intensivă. Foarte puţin. Mi-a spus să te pup şi pe tine, şi pe Andra şi pe băiatul vostru", i-a spus acesta, lui Cătălin Măruţă.

Cântăreţul a fost foarte emoţionat de reacţiile băieţilor săi, în special de faptul că cel mic, Sasha (14 ani) a plâns când şi-a văzut surioara.

"Lui Sasha i-a plăcut foarte mult de surioara lui, i-au dat lacrimile, dar nu a vrut să-mi arate. Richard mi-a subliniat că s-a născut ultimul copil şi a accentuat acest lucru, să nu mai fac alt copil, că sunt destui", a declarat acesta.

Micuţa Iuvenalia a venit pe lume luni dimineaţă, la ora 9.00, la Maternitatea Giuleşti, din Capitală şi a primit nota 10 la naştere!


 
 
Loading...