Cântăreţul Marcel Pavel şi soţia lui, Violeta, au devenit pentru a treia oară părinţi, în urmă cu o săptămână. Artistul are mare emoţii în ceea ce o priveşte pe micuţă şi se întreabă dacă va fi un tată de fată de nota 10. Acesta şi-a mărturisit temerile pentru emisiunea Poveştiri Adevărate, de la Acasă TV.


Dacă Violeta este mai relaxată în legătură cu cea mică, Marcel se teme de pretenţiile acesteia, cărora speră să le poată face faţă cu brio.

"Soţia mea e fericită. Nu am avut curaj să asist la naştere, ca bărbat mi se pare deplasat deoarece este un moment intim pentru femeie. E bine să o vezi după, cine are curajul şi puterea să o facă e bine, eu nu am avut. Fiica mea e perfectă, sper sa fac faţă la pretenţiile ei", a declarat acesta.

Aşa cum a mărturisit şi artistul, soţia sa este în culmea fericirii şi nu a renunţat nici acum la brăţara din maternitate.

"Fiica mea seamănă cu copiii mei ceilalţi, când erau mici. Este frumoasă şi sunt foarte fericită. Îmi place brăţara de spital. Numele ei este o tradiţie în familie, Iuvenalia, nu puteam rata momentul ăsta. Micuta e cu noroc", a spus aceasta.

 
 
Loading...