Marcel Toader a acceptat invitația de a participa în emisiunea de seară de la Kanal D, alături de iubita lui, Mirela Constantin, cântăreață de muzică populară.


CLIIMA20131209_0210_1.jpg

Marcel Toader si Mirela Constantin, noua femeie care i-a cucerit inima

Fostul soț al Gabrielei Cristea și noua femeie din viața lui au oferit detalii despre relația lor. Mirela Constantin a fost căsătorită și are un copil. Divorțul ei s-a pronunțat tot în acest an, ca și cel al lui Marcel. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu o lună și jumaătate la Tg Jiu."Mi-a plăcut ce transmitea când cânta, atitudinea și decența ei. Mi-am zis că trebuie să o cunosc. Experiența ei de viață seamănă mult cu a mea, mai ales în ultimii cinci ani", a spus Marcel Toader.

CLIIMA20131209_0209_1.jpg

Marcel Toader si Mirela Constantin, noua femeie care i-a cucerit inima

Fostul rugbist s-a simțit atras de frumoasa blondă. Întrebat ce l-a atras la ea, răspunsul nu a întârziat: "comunicarea, atracția fizică, mintea complex". "O prezență demnă și o atitudine fantastică, ea își ținea bărbia paralelă cu solul. Cel care a făcut primul pas am fost eu", a afirmat Marcel Toader. Și Mirela Constantin are numai cuvinte frumoase pentru Marcel Toader. "Este bărbatul ideal pentru orice femeie care își dorește rafinament, eleganță și inteligență", a spus ea.Fostul rugbist a dezvăluit că s-au întâlnit până acum de 8-9 ori, și că între ei este o atracție fizică. Marcel Toader a mai adăugat și că nu s-au mutat împreună, urmând să ia relația pas cu pas. "Ne-am întâlnit de 8-9 ori, răspunsurile ei sunt cele pe care mi le doresc eu. E o atracție fantastică între noi", a mai spus omul de afaceri.


 
 
Loading...