Marcel Toader a petrecut Revelionul la aceeași petrecere unde au luat parte și Bianca alături de Victor Slav.


Marcel Toader, care a petrecut sfârșitul de an cu Bianca și Victor Slav, este de părere că vedeta Pro TV și roșcata nu erau fericiți precum doreau să să pară.
"Am băut ceva cu el la bar, nu-l mai cunoscusem niciodată până atunci. În seara de Revelion el a venit singur , apoi a apărut și ea. Și-au făcut o poză și când m-am întors ea disparuse. Bianca a stat o oră și jumătate. Victor a stat cu un prieten până la 5 dimineața, cam asta a fost tot. Când vii la un Revelion în cuplu dansezi un blues, ceva...", a susținut Marcel Toader în această seară la Kanal D.


Fostul rugbist a observant că Victor nu era în apele lui. "Am observat un bărbat trist, care nu și-a atins țelul pe care și l-a dorit", a completat acesta.

Prezent în aceeași emisiune de la Kanal D, Mircea N. Stoian vine cu o teorie interesantă. Omul de presă este de părere că Bianca ar fi trebuit să facă Revelionul cu Adi Cristea.


"Din informațiile mele neverificate Bianca trebuia să facă Revelion cu Cristea cu niște prieteni de-ai lui. Nu stiu ce s-a intamplat de a mers la Sibiu cu Victor. Deci toata treaba era programata dinainte", a spus Stoian. Aceste este de părere că în curând vor ieși în presă fotografii cu roșcata și fotbalistul la Paris", mai susține acesta, care merge pe teoria că escapade Biancăi cu Cristea la Paris a fost aranjată cu mult înainte.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: