Marcel Toader şi Gabriela Cristea s-au revăzut la câteva luni bune de la divorţ cu ocazia tăierii moţului fetiţei Dianei Bişinicu, pe care au năşit-o.


Gabriela Cristea nu a zăbovit prea mult la botez, lucru ce l-a supărat destul de tare pe Marcel Toader, care nu s-a putut abţine să nu îşi exprime părerea cu privire la acest lucru.

«A venit, toată lumea a sărit de la mese, erau toate camerele pe ea. Să fim oameni în primul rând, pentru că suntem naşi. Nu eşti naş doar pentru 20 de minute, nu se face aşa ceva», a spus Marcel Toader la Acces Direct, care a mers la eveniment însoţit de actuala iubită, Mirela. 

CLIIMA20140228_0054_1.jpg

Mirela Constantin (foto: Roberto Sălceanu)


"Am vrut să evit o situaţie stânjenitoare. De aceea am venit neînsoţită. De fapt Tavi este la repetiţii. Nici eu nu voi sta prea mult aici. Voi trece să-l iau şi să mergem împreună acasă. Nu vreau să mai vorbesc despre domnul Toader.

Mi-a făcut destul de mult rău şi în plan personal şi financiar ca să mai păstrez o prietenie sau măcar o relaţie cordială cu el", a spus Gabriela Cristea, pe de altă parte, la Acasă Tv.

CLIIMA20140227_0188_1.jpg

Gabriela Cristea abia a putut să care cadoul pentru finţua ei. (Foto: Roberto Sălceanu)

 
 
Loading...
Citeste tot despre: