Actriţa este „pacienta“ lui Marcel Iureş în producţia „În derivă“, primul serial realizat de HBO România. Mariei nu i-a plăcut la început Nora, personajul ei, dar se bucură pentru că a putut reda partea vulnerabilă şi amuzantă a unei femei dure.


Discuţia cu Maria Dinulescu (29 de ani) a avut loc într-o zi caniculară de august, în timpul pauzei de masă de la filmările pentru serialul „În derivă".

Deşi putea fi chemată în orice moment înapoi în cabinetul de terapie, decorat în stil contemporan, pe canapeaua „confesiunilor", tânăra actriţă nu vorbea precipitat, nu răspundea monosilabic, ci acorda fiecărui răspuns o durată firească de timp.

Personajul ei, Nora (pacienta din fiecare luni a lui Marcel Iureş), nu i-a fost prea drag la început.

La 15 ani i-a murit mama, iar ea şi-a asumat responsabilitatea de a avea grijă de tatăl ei. Pentru că nu are protecţie şi iubire, începe o relaţie bazată pe sex cu un bărbat cu 30 de ani mai mare", a povestit Maria.

Din cauza experienţelor, este sensibilă, neprotejată şi atunci devine dură, nu ştie ce înseamnă sentimentele. Ea se ataşează de psiholog, care şi el este cu 30 de ani mai mare decât ea. Are un suflet foarte chinuit, dar şi charismă, umor. Am încercat s-o umanizez", adaugă actriţa.

Cu Nora, un rezident anestezist, are în comun vârsta de 29 de ani, dar nimic mai mult.

N-aş ieşi la un suc cu ea şi n-aş putea fi prietenă cu ea. Pentru că este o femeie căreia nu-i pasă că psihologul are o nevastă şi trei copii, nu-i pasă de sentimentele altora. O interesează doar ce poate obţine ea", a explicat actriţa. Prin comparaţie, Maria spune că este mult mai deschisă. „Când iubesc îmi place s-o spun, s-o arăt, ea nu face lucrurile astea."

Citeşte mai mult pe adevarul.ro


 
 
Loading...