E considerat un adevărat Don Juan şi presa a scris de nenumărate ori despre presupuse aventuri cu diverse doamne şi domnişoare. Însă Marian Ionescu susţine că adevărul e cu totul altul şi că imaginea lui de cuceritor e una complet fabricată.


Artistul a acordat un interviu pentru revista OK! în care a vorbit atât despre relaţia lui cu Octavia Geamănu, cât şi despre imaginea pe care o au muzicienii, aceea de bărbaţi fatali, pregătiţi oricând pentru o nouă aventură.

Marian a explicat că nu se poate să treci de la o femeie la alta când te afli în turneu. Pentru a reuşi ca muzician, ai nevoie de disciplină şi aventurile sau nopţile pierdute te fac să îţi pierzi concentrarea.

"Este umbra noastră, a artiştilor, că suntem în fiecare moment pre­gătiţi pentru nebunii, aventuri, escapade. Mulţi oameni gândesc că turneul este sinonim cu alcoolul, drogurile, fetele, noaptea la hotel. Şi nu este adevărat. Turneul îţi impune o disciplină ca în armată. N-ai variante, dacă vrei să poţi cânta şi marţi, şi miercuri, şi sâmbătă, şi du­minică. Pe scenă este greu de rezistat şi fizic..", a declarat artistul.

În plus, chiar şi când se termină concertele, el nu poate să renunţe la tot pentru o clipă petrecută cu o necunoscută şi nici să o trădeze pe persoana cu care se află într-o relaţie.

"Tot nu-ţi vine să-ţi înşeli iubita. Tot nu eşti pregătit să te dezbraci într-un minut, să primeşti o necunoscută în cameră. Tot ai o conştiinţă, un suflet, o morală. Dacă ai trăi în sensul ăsta, n-ai mai putea scrie muzică. Nu mai ai ce dărui, din interior. Că e sec, că eşti ca masa asta de lemn, fără suflet. Oamenii care au ajuns în poziţii înalte artistice au avut şi o disciplină pe măsură", a completat Marian.

 
 
Loading...