Fosta asistentă TV Marina Dina a fost invitată pe canapeaua lui Cătălin Măruţă din studioul Happy Hour. Aceasta a povestit cum a fost viaţa ei de când nu a mai apărut la TV şi ce planuri de viitor are.


Marina a explicat motivul absenţei ei din ţară şi de pe micul ecran. "Am fost plecată mult în Italia, la Milano. Am studiat acolo. Am terminat Managementul Modei şi al Bunurilor de Lux. După ce am absolvit, o companie mare de bijuterii din Italia mi-a oferit posibilitatea să fac un internship acolo. Însă nu mi-am permis, aşa că m-am întors în ţară", a povestit blonda.

Marina arată foarte bine. Aceasta a afişat un bronz impecabil şi o siluetă zveltă

CLIIMA20130423_0130_1.jpg

Marina arată foarte bine. Aceasta a afişat un bronz impecabil şi o siluetă zveltă (captură: Pro TV)

Vedeta a lămurit şi de ce a ales să se întoarcă în ţară şi ce a făcut-o să dea cu piciorul unei cariere de succes în Italia. "Un internship presupune ca o perioadă să lucrezi fără a fi plătit. Poate dura între trei luni şi nouă luni, iar eu nu mă puteam băga în aşa ceva, nu îmi puteam permite", a declarat Marina.

Aceasta a povestit cum decurge viaţa ei în acest moment. "Lucrez acum şi am un salariu care îmi asigură o viaţă confortabilă. Câştig mai mult decât aveam la Antena 2", a dezvăluit vedeta.

Marina a mărturisit că este singură de ceva timp şi că se simte foarte bine aşa. "Sunt singură de ceva vreme şi mi-e bine aşa. Am mai mult timp de mine, mă răsfăţ", a declarat blonda.

 
 
Loading...