Nicoleta Luciu este o mămică împlinită şi se declară şi o soţie fericită. Frumoasa brunetă este căsătorită cu omul de afaceri Zsolt Csergo, iar de nouă ani, cei doi au o relaţie mai mult la distanţă, soţul ei fiind foarte ocupat la Miercurea Ciuc.  


Nicoleta şi Zsolt au patru copii împreună şi deşi soţul brunetei a fost surprins în compania altei femeie, pe un iaht, cei doi nu au ajuns la divorţ. Discuţii pe această temă în casa lor au existat, însă ei au decis că este mai bine pentru copii să formeze în continuare un cuplu.

"L-am luat de bărbat pentru 50 de ani. Abia după această perioadă mă gândesc dacă îl mai vreau sau nu. Recunosc că am discutat pe tema asta în ultimii  doi ani de când ne-am căsătorit. Am stat să analizăm la rece dacă merită să vorbim, dar să mai punem în practică.

Am pus în balanţă şi ne-am gândit că nu are rost să dăm curs. Avem o familie frumoasă şi lucrul ăsta nu poate decât să ne ajute să mergem mai departe. Toată lumea s-a împacientat când au auzit zvonurile recente că divorţăm.

L-au sunat prietenii pe Zsolt să-l întrebe dacă au venit degeaba la nuntă. El a început să urle şi le-a spus că nu ne despărţim", a spus Nicoleta Luciu la Star Matinal.

Bruneta a recunoscut că îşi vede soţul destul de rar. Cei doi se întâlnesc în weekend. "După ce culcăm copiii, ieşim şi noi la un film, la un restaurant, avem şi noi micile noastre momente de romantism", a mai spus bruneta.  

Loading...