Trupa HI-Q  a revenit la formula care a consacrat-o. Dana, Florin şi Mihai au fost prezenţi în această seară la Gala On Air Music Awards 2013, unde vor lansa în premieră cel mai nou videoclip al lor, la piesa "Luni". Pentru a fi în ton cu tema clipului, cei trei au venit îmbrăcaţi în haine de insipraţie army, fiind una dintre cele mai interesante apariţii pe covorul roşu.


După câţiva ani în care şi-au văzut de carieră separat, Florin, Mihai şi Dana cântă din nou împreună. Împăcarea lor a produs un val imens de bucurie în rândul fanilor, care îi duseseră dorul Danei Nălbaru, în perioada în care nu a mai cântat cu HI-Q.

În această seară, cei trei vor lansa cel mai nou videoclip al trupei, motiv pentru care au ales să poarte ţinute militare tipice aviatorilor la evenimentul muzical la care au fost prezenţi. Vestimentaţia lor are directă legătură cu tema melodiei.

"Cine iubeşte zilele de luni, alarma sună strident şi repetitiv. Te chinui cu ochii lipiţi să îţi ridici ochii din pat şi simţi că mori dacă nu bei o cafea tare. Toţi oamenii ocupaţi se luptă cu începutul zilelor de luni, însă o dată activaţi pot să şi zboare", au explicat membrii Hi-Q conceptul noului videoclip.

Acesta este noul clip HI-Q. Ce părere aveţi?


 
 
Loading...