Dragoş Dolănescu sărbătoreşteînvierea lui Isus cu sărmăluţe româneşti în Costa Rica. Şi pentru că ne aflăm în săptămâna patimilor lui Isus, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu îi transmite toate urările de bine fratelui său, Ionuţ Dolănescu, cu care se află în plin proces pentru succesiunea averii, dar şi familiei acestuia.Şi chiar dacă bunica sa nu l-a avut niciodată la inimă, Dragoş nu a uitat-o nici pe aceasta.


„Îi transmit sărbători luminate, să aibă un paşte plin de binecuvântare! Urările nu îi sunt adresate doar fratele meu, ci şi familiei lui şi unchilor mei, Gică şi Pavelică, inclusiv pentru bunica mea", a transmis Dragoş prin intermediul Click!.

Stabilit de ani buni în Costa Rica, Dragoş Dolănescu va avea la masa de Peşte şi preparatele tradiţionale româneşti. „Chiar dacă stau într-o ţară catolică, păstrez tradiţiile creştin ortodoxe. O să avem la masa de Paşte ouă roşii, conform tradiţiei. Pregătim mai multe preparate cu specificul zonei din Costa Rica în care locuiesc, însă nu vor lipsi nici mâncărurile tradiţionale româneşti", a declarat Dagoş pentru Click!.

Fiul cel mic al artistului este mare amator al sărmăluţelor româneşti. El va primi prin intermediul unor prieteni delicioasele sărmăluţe, drob şi cozonac. De altfel, ori de câte ori se întoarce din România, fiul rapsodului îşi ia cu el în Costa Rica, delicioasele sărmăluţe la pachet.

„De câte ori vin în ţară, nu uit să iau sărmăluţe congelate la pachet. Mama a încercat să facă aici, însă varza din Costa Rica nu se poate folosi la sarmale. Aşa încât le aşteptăm din România", mai povesteşte Dragoş pentru Click!.

Până atunci, ei se pregătesc să facă un soi de sărmăluţe care se prepară în ţările latine. "Sărmăluţele de la noi se numesc tamales şi este o pastă din carne de pui sau de poc cu ardei, care se înveleşte în foi de palmier şi cu mămăligă", mai spune fiul artistului.

 
 
Loading...