Războiul dintre Elan Schwartzenberg şi Mihaela Rădulescu s-a terminat doar după ce milionarul i-a propus vedetei un târg de nerefuzat. Unul dintre cele mai luxoase apartamente din Monte Carlo şi o rentă viageră de 15.000 de euro lunar. Diva nu trebuie să justifice cum cheltuieşte banii, iar Elan are dreptul să-l vadă pe Ayan la orice oră din zi şi din noapte.


Mihaela Rădulescu trăieşte pe picior mare la Monte Carlo. Sponsor: fostul soţ, Elan Schwartzenberg.

Surse apropiate celor doi susţin că, după scandalurile care au urmat divorţului, diva a acceptat propunerea făcută de fostul soţ, chiar dacă a trebuit să renunţe parţial la Dani Oţil, bărbatul care a reuşit să destrame cuplul de la Izvorani.

Astfel, Elan i-a pus pe tavă Mihaelei un apartament superluxos, în Monte Carlo, suma plătită de milionar pentru etajul cumpărat în cel mai scump bloc din Principat fiind de 12,5 milioane de euro.

Totodată, Mihaela a acceptat şi un bonus de 15.000 de euro lunar, pentru cheltuieli cotidiene, de această dată fără ca Elan să aibă acces la extrasurile de cont.

Afaceristul părăsit a plusat la ofertă şi s-a oferit să achite în întregime şi cheltuielile legate de pregătirea şi dezvoltarea puştiului.

Toate acestea i-au fost oferite pe tavă Mihaelei pentru ca Elan să aibă acces nelimitat la propriul copil.

Apropiaţii spun că milionarul a ales strategic destinaţia exclusivistă, el având afaceri la Monte Carlo, un prilej bun pentru a sta mai mult cu Ayan.

De curând, Mihaela a reuşit să obţină şi statutul de rezident în Principat, după multe amânări, pricinuite de dosarele penale deschise pe numele divei prin România.

Mai exact al celui "născut" în urma neînţelegerilor cu câţiva paparazzi. Acum, însă, trebuie să aibă grijă să nu-şi piardă titulatura de monegască.

Pe lângă alte condiţii, Mihaela trebuie să stea cel puţin şase luni pe an în Monte Carlo, altfel îşi pierde rezidenţa.

Mai citeşte:
Mihaela Rădulescu a vândut haine în Iulius Mall din Cluj

Mihaela l-a făcut pe Dani să plângă!

Mihaela Rădulescu a ratat deschiderea magazinului «Picioru' Gras» din Timişoara

Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu se «bat » în siluete!

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au sărit în gol din avion

Mihaela, şoferiţă pentru iubitul fără carnet

Uite cât cheltuie Elan

Elan Schwartzenberg are o avere estimată la 40-42 milioane de euro. Omul de afaceri nu s-a uitat la bani când a fost vorba de educaţia copilului său, dar și de bunăstarea fostei soţii, Mihaela Rădulescu.

Cu toate acestea, Elan pare să aibă probleme financiare.

Surse spun că ar fi la un pas să-și vândă mall-ul din Constanţa, pe care cere 102 milioane de euro.

Iată cât îl costă întreţinerea Mihaelei şi a lui Ayan.

- 25.000 de euro pe an - grădiniţa lui Ayan la Monte Carlo
- 180.000 de euro pe an - bani de cheltuială pentru Mihaela
- 12,5 milioane de euro - apartament de lux la Monte Carlo pentru fosta soţie și copilul lor


Iată-i aici pe Mihaela şi Dani împreună,
la întoarcerea divei în România


Luxoasele apartamente din Monte Carlo au preţuri fabuloase


«Nu te apropia de Ayan»

După ce Elan i-a promis Mihaelei că o va susţine financiar dacă se mută la Monte Carlo şi renunţă la idila cu Dani Oţil, milionarul nu s-a putut abţine şi l-a convovat pe "puşti" la o întâlnire de taină la un bar din Phoenicia Grand Hotel.

Aceleaşi surse susţin că între ei a avut loc un schimb dur de replici, Elan ameninţându-l voalat pe matinalul Antenei 1.

"Acum, după ce mi-ai luat femeia, îţi cer doar să nu te mai apropii de Ayan. În caz contrar, se pot întâmpla multe", i-ar fi spus Elan lui Dani.

Chiar dacă pare un tip mai liniştit, pe alocuri chiar timid, iubitul Mihaelei Rădulescu a replicat tăios: "Sigur că da, Ayan poate creşte fericit alături de mine, chiar am de gând să-i fac o surioară".


Vezi aici cum Mihaela Rădulescu
l-a făcut pe Dani Oţil să plângă!


 
 
Loading...