Mihaela şi fiul său, Ayan, vor lansa  un magazin „Picioru’ gras” tocmai la Monaco, acolo unde s-au mutat de trei luni. Vedeta nu are de gând să mai revină în România, decât în vacanţe.


Afacerea de familie a Mihaelei Rădulescu şi a fostului soţ, Elan Schwartzenberg, ia amploare. Cum hăinuţele din colecţia Ayan sunt la mare căutare în ţară, vedeta şi fiul său au deschis deja mai multe magazine „Picioru' gras" în principale oraşe din România, ei se pregătesc să se lanseze şi pe plan internaţional.

Mihaela a declarat într-un interviu acordat în PRO TV Magazin că vor urma alte două magazine, unul la Bucureşti şi altul la Monaco.

„E o afacere care merge bine şi sunt mândră că fac împreună cu tatăl lui o echipă bună", a spus vedeta. Mihaela şi fiul ei, Ayan, s-au mutat în urmă cu trei luni la Monaco, cei doi locuind într-un apartament de lux cu vedere la mare.

„Copilul meu s-a adaptat perfect, se exprimă bine şi în engleză, dar şi în franceză, îşi vede tatăl, care vine cât se poate de des, îi vin mereu şi bunicii în vizită şi, când are vacanţe, ne întoarcem obligatoriu în România", a mai declarat Mihaela.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: