Mihaela Rădulescu a căzut victima hoţilor din Monaco. Vedeta, care însoţeşte echipajul României pe parcursul ultramaratonului caritabil de 7 zile şi 7 nopţi „No Finish Line", de la Monaco, organizat în beneficiul copiilor săraci, a rămas fără telefonul mobil. În husa de la telefon, vedeta avea şi 200 de euro, şi trei cărţi de credit.


 Ea a reuşit să blocheze cardurile bancare, pe care hoţii le-au abandonat pe marginea drumului, unde au fost găsite de poliţişti, dar a rămas fără toate numerele salvate în agenda celularului. Dintre toate acestea, totuşi, cel mai mult îi pare rău de imaginile stocate în telefon, pe care nu a reuşit să le descarce în computer.

„Legenda zice că la Monaco nu fură nimeni nimic, pentru că ţara asta e plină de camere video şi mai e şi în Cartea Recordurilor drept ţara cu cei mai mulţi politişti afectaţi pe cap de locuitor... După câteva ore, Poliţia din Monaco m-a anunţat că mi-au găsit cover-ul telefonului cu cele trei cărţi de credit aruncate lângă traseu. Tocmai ce apucasem să le anulez pe fiecare în parte... Culmea, cel mai tare sufăr după pozele şi filmuleţele adunate în el în ultimele luni", a scris vedeta pe Facebook.

Răduleasca nu a fost singura prădată la acest maraton. Şi delegaţia de organizatori, dar şi câţiva dintre participanţi au rămas fără geci şi fără telefoane mobile.

Recent, Mihaela Rădulescu a scris pe Facebook despre incidentul cu un escroc de pe reţeaua socială: «Îmi pare rău că vorbim de un neica nimeni»


Loading...