Monica Gabor duce mult dorul mamei sale, Veronica Bulai, care a murit în vara anului trecut. Femeia şi-a pierdut viaţa într-un accident, după ce un bolovan i-a căzut în cap când se afla în vizită la peşterile din zona Polovragi.


Moartea subită a mamei nu îi dă pace nici acum Monicăi. Deşi au trecut mai bine de şapte luni, fosta doamnă Columbeanu încă o plânge pe cea care i-a dat viaţă şi postează mesaje emoţionante adresate mamei pe Facebook.

"Draga mea Mamă,

Nici nu ştiu cum să încep, nu găsesc cuvintele potrivite pentru a-ţi mulţumi pentru tot. Ţi-aş spune că te iubesc însă ştii deja. Ţi-aş spune că ție îți datorez viața, însă cuvintele sunt de prisos. Ştiu că poate câteodată te-am supărat însă nu a fost cu intenţie. Mi-ai oferit trup din trupul tău, timp prețios din viaţa ta şi cel mai important lucru este că mi-ai oferit iubirea ta necondiționată.

Doar tu poţi să ştii cât de greu îmi este fără tine.

Ştiu că poate câteodată nu am fost fiica perfectă, poate că nu am fost prea cuminte sau am fost prea rebelă...

Pentru ceea ce ai fost şi pentru ceea ce îmi place sa cred că faci în continuare pentru mine în fiecare zi, te iubesc şi îţi voi fi mereu recunoscătoare.
Te iubesc pentru că mi-ai dat viaţa, pentru că m-ai acceptat aşa cum sunt, cu calităţi, defecte şi pentru că, orice s-ar întâmpla, ştiu că eşti lângă mine!

Cu dragoste,
Monica", a scris recent bruneta pe pagina personală.

CLIIMA20140302_0009_1.jpg

Monica Gabor (Foto: Facebook)


 
 
Loading...