Fiica fostului fotbalist Dorin Mateuţ s-a făcut remarcată la prezentările de modă la care a fost invitată să participe, dovedindu-se astfel una dintre cele mai frumoase prezenţe feminine din tânără generaţie a showbizului românesc.


Presa a scris de curând că fiul lui Cătălin Botezatu ar fi îndrăgostit de ea şi nu mai ştie ce să facă să îi între în graţii. Ei bine, cei de la farabarbati.ro au realizat un interviu cu frumoasa Natalia care şi-a divulgat unele secrete.
 

Ce apreciezi tu la bărbaţi şi ce anume îţi displace?
 
Natalia: Apreciez sinceritatea care este destul de rar întâlnită şi nu îmi place că majoritatea  încearcă să pâră ceea ce nu sunt. O altă chestie care nu îmi place la bărbaţi este că atunci vor să cuceareasca o femeie consideră că dacă oferă lucruri materiale, au cucerit-o. În general, ei se comportă frumos la începutul relaţiei şi mai târziu se schimbă, nu mai sunt că la început.
 
Care e părerea ta despre fotbaliştii din România? 
 
N: Mi se pare că apariţia lor în mass-media mondenă este exagerată, adică apar foarte des în presă şi nu cu rezultatele sportive. Cred că acest lucru le afectează viaţă profesională,  nu cred că mai pot da randamentul cerut, spre performanţă. Cheltuiesc mulţi bani şi nu înţeleg că în carieră asta ai nevoie de foarte multă ambiţie şi răbdare că să reuşeşti.
 
Te vezi căsătorita cu un fotbalist? Admiri pe cineva anume?
 
N: Mă văd căsătorita cu un bărbat care să mă iubească. Nu contează dacă este fotbalist sau nu. Admir câţiva fotbalişti cum ar fi Cristi Chivu şi Adrian Mutu, pentru că amândoi sunt talentaţi şi familişti.
 
CITEŞTE AICI CONTINUAREA INTERVIULUI


 
 
Loading...
Citeste tot despre: