Gabi Cristea a fost invitată în platoul Happy Hour, unde a povestit despre căsnicia ei cu Marcel Toader şi planurile de viitor pe care le are. Gabriela a explicat de ce nu a intentat divorţul şi când va face acest pas. Câteva ore mai devreme, ea afirmase la Kanal D că este pregătită să divorţeze dacă soţul i-o va cere şi că nu ar vrea să se mai împace cu el.


Cătălin Măruţă a provocat-o pe Gabriela Cristea să răspundă afirmaţiilor soţului ei, Marcel Toader. Discuţia a fost una foarte deschisă, vedeta povestind amănunte despre cei cinci ani de căsnicie.

Cătălin Măruţă: Marcel a spus că a dat 30.000 de euro pe inelul tău. Ştiai asta?

Gabi Cristea: Eu am aflat cât a costat inelul meu de logodnă de la televizor. Nu ştiam că valorează atâţia bani. L-am dus la evaluator şi mi s-a spus că face 17.000- 20.000 de euro. Atunci, am decis să nu îl mai port. Eu l-am iubit pe Marcel şi încă îl iubesc şi acum. Dar nu pe Marcel de acum. Eu nu îl recunosc, zici că l-a lovit cineva cu leuca în cap. E alt om, nu e cel cu care eu am început o relaţie frumoasă

C.M.: Mai există vreo şansă să formaţi din nou un cuplu?

Gabi C.: Din punctul meu de vedere, nu mai există cale de împăcare. Nu am înaintat încă vreo acţiune sau ceva de genul ăsta. Nu mă duc să divorţez pentru că îmi doresc un divorţ civilizat, la notar sau la primărie. Nu vreau să ajung la un balamuc la tribunal. Eu nu mi-aş dori să divorţez în Postul Paştelui.

Cătălin M.: A fost violent cu tine vreodată?

Gabi C.: Au fost foarte multe momente tensionate între noi, de care nu îmi face plăcere să îmi amintesc. Nu vreau să discut despre lucrul ăsta, au trecut. Eu mi-am luat bagajele şi am plecat atunci când am simţit că nu se mai poate face nimic pentru relaţia asta.

Cătălin M.: Crezi că Marcel te-a înşelat?

Gabi C.: Eu i-am oferit credibilitate şi încredere sută la sută. Nu i-am controlat niciodată telefoanele. Am mers pe principiul că cineva caută găseşte. În plus, nu sunt masochistă. Acum, îl cred în stare de orice. Nu m-aş fi aşteptat să aud atâtea lucrurile de la el. I-am oferit respect şi multe alte lucruri pe care cred că trebuie să le ofer într-o relaţie. E posibil să fie doar rănit în momentele astea. Poate că suferă, habar n-am. Sunt o mie de motive pentru care face chestiile astea.

Cătălin M.: Erau momente când ai pozat fericirea?

Gabi C.: Nu am pozat niciodată. Nici acum nu ştiu care sunt motivele lui Marcel pentru care a terminat această relaţie. El a vrut să pună punct. Anul trecut a suferit un infarct şi de atunci, atitudinea lui s-a schimbat la 180 de grade. De atunci, nu a mai fost acelaşi om. De o lună şi jumătate noi dormeam deja în camere separate. Aş fi vrut să plec mai devreme, dar în apartamentul meu locuia cineva şi nu am putut să mă mut. Îmi amintesc că ne-am certat atât de tare încât am vrut să plec atunci. Noi nu am mai avut o viaţă de familie din noiembrie anul trecut.

Cătălin M.: Marcel te-a acuzat că te-ai folosit de banii lui, că i-ai cerut să îşi facă testament pe bunurile lui...

Gabi C.: Lucrurile nu au stat aşa deloc. El mi-a spus la un moment dat că dacă i se întâmplă ceva, eu voi fi scoasă în şuturi din casă, de către terţe persoane. Atunci, eu i-am spus că ar fi cazul să facă ceva, să fiu pusă şi eu în siguranţă. Nu voiam să ajung într-o situaţie jenantă, să mă bălăcăresc cu unul şi altul pe diverse lucruri. Nu m-au interesat niciodată de banii lui. Am plecat din casa lui Marcel cu 50 de lei în cont. Atât am luat eu de la el. În cinci ani de căsnicie nu i-am cerut decât un singur lucru: un copil. Crezi că sunt egoistă că am vrut un copil? Dacă ar fi să mă uit cinstit în spate, pot să spun că de când am început să facem investigaţii pentru a aprofunda chestiunea asta, el nu şi-a mai dorit un copil cu mine.

C.M.: Marcel a spus că banii tăi erau ai tăi, iar ai lui erau ai voştri. Cum au stat lucrurile?

G.C.: Ştii ce îmi place mie? Că toată lumea a discutat despre cât am câştigat eu, cât am cheltuit eu, totul raportat doar la mine. Sunt şi eu jurnalist şi prin formaţia mea, aş fi întrebat altceva: de ce nu vorbim şi de dvs, domnule Toader? Eu am făcut o singură tranzacţie de la el din cont, acum aproximativ două luni, în care am scos din cont în jur de 400 de euro, pentru că aveam nevoie să plătesc ceva.

Cătălin M.: Este un tip care câştigă bine?

Gabi C.: Restul e tăcere... Acum poate că Marcel este un tip care câştigă bine.

Cătălin M.: Ai rămas singură acum. Ţi-e greu?

Gabi C.: Mi-e foarte greu pentru că nu e nimeni lângă mine să mă susţină. Dar am să mă ridic. Eu pot să trăiesc şi cu bani mulţi şi cu bani puţini. Pot să trăiesc şi bine şi rău. De-a lungul timpului, eu am căzut de multe ori. Am fost pe piedestal şi apoi am căzut groaznic. Şi acum am căzut, chiar am dat cu capul de mi l-am spart şi mă doare. Dar va trece.

Cătălin M.: Te-a acuzat că în ultimul an nu stăteai decât în bucătărie şi nu mai ştiai să faci altceva şi aşa v-aţi îngrăşat amândoi.

Gabi C.:  Eu nu mai mănânc grăsimi de un an de zile. La un moment dat, el s-a dus să facă un muşchi de vită şi l-am rugat să nu pună ulei. Când a venit cu el, am simţit că are ulei. Şi l-am întrebat de ce mi-a pus ulei în mâncare. Iar el mi-a răspuns că nu mă mai suportă, că mereu sunt la regim. Mi s-a npărut că ieşea ceartă din orice, parcă îşi căuta motive. Eu asta nu suport.

Cătălin M.: Cum îl ai trecut în telefon?

Gabi C.: Marceluş. Aşa l-am alintat eu şi nu l-am schimbat niciodată.


 
 
Loading...