Nick de la N& D a reuşit să dea jos peste 14 kilograme. După câţiva ani în care s-a luptat cu kilogramele în plus, Nick şi-a transformat complet silueta, grăsimea fiind doar o amintire pentru el. Acum se pregăteşte de lansarea unui nou proiect muzical şi speră să revină pe primele locuri în topuri.


Nick a povestit că cele 106 kilograme pe care le avea înainte de a începe regimul se datorau stilului său de viaţă nesănătos. "Eram foarte dezordonat. Mâncam noaptea, când se terminau evenimentele. Mâncând după 12 noaptea şi adormind în două ore, organismul asimila tot ce mâncam. Micii îmi plăceau foarte tare, dar i-am rărit de tot. Am renunţat la bere", mărturiseşte artistul.

Nick s-a îmbrăcat cu pantalonii vechi pentru a arăta cât de mult a slăbit

CLIIMA20130403_0054_1.jpg

Aşa arătau pantalonii lui Nick (captură: Acasă TV)

Acesta a ţinut un regim disociat, în care a mâncat altceva în fiecare zi. "Luni mâncam lactate, marţi ouă, miercuri fructe, joi grătar, vineri legume, sâmbătă peşte şi duminica câte trei mese din fiecare zi, adică dimineaţa lactate, la prânz grătar şi seara fructe", a declarat Nick.

Cântăreţul recunoaşte că s-a apucat de slăbit pentru noul lui proiect muzical, No Rules: "Avem filmări de făcut, chestii noi, planuri. Slăbitul, tonifiatul, toate fac parte din noul proiect".

 
 
Loading...
Citeste tot despre: