Actriţa şi cântăreaţa Nicoleta Luciu a vorbit recent despre operaţiile estetice pe care le are şi a recunoscut că îşi găseşte constant defecte pe care ar vrea să şi le retuşeze cu ajutorul bisturiului.


După ce şi-a pus implant cu silicon, Nicoleta s-a gândit serios să îşi opereze urechile, pe care le consideră prea mari. "Cred că am urechile cam clăpăuge. Eu văd detaliul ăsta, chiar dacă alţii nu îl văd. Am vrut să mă operez", a declarat bruneta la emisiunea "Poveştiri Adevărate", de la Acasă TV.

Aceasta a dezvăluit şi care este motivul care a făcut-o să nu ajungă pe masa de operaţie. "Soţul meu şi doctorul Kasem m-au convins să mă abţin. Ei mi-au spus că nu este cazul să fac această intervenţie, pentru că nu am o problemă fizică atât de gravă încât să apelez la bisturiu", a spus bruneta.

Vedeta a mărturisit că îşi mai doreşte o operaţie estetică, o intervenţie la nas. "M-aş opera şi la nas, dacă mă întrebi pe mine. Vreau un nas mai în vânt, cum se spune. Mai a la Michael Jackson", a recunoscut aceasta.

Cu toate acestea, Nicoleta a asigurat că va mai aştepta până la următoarea intervenţie etetică. "Următoarea intervenţie va fi peste 10-15 ani când o să îmi cadă şi mie faţa şi o să am nevoie de un lifting, de alte cele", a declarat bruneta.

 
 
Loading...