Mirela Constantin nu a reușit să scape de necazuri. Frumoasa iubită a lui Marcel Toader continuă scandalul cu fosul soț, Ciprian Tapotă.


Ciprian Tapotă și părinții acestuia au fost în emisiunea de seară de la Kanal D. Aceștia au negat acuzațiile făcute de Mirale Constantin și au spus varianta lor.

CLIIMA20140120_0198_1.jpg

MIrela Constantin

"Nu mai era acelasi om. În ultima perioadă a fost mai rece și cu băiatul nostru. Ea a plecat în martie de acasă. Am întrebat-o dacă mai există cineva între noi, dar ea nu a vrut să îmi spună. A fost un șoc pentru mine, nu am înțeles de ce nu mai simte nimic pentru mine. După ce a plecat de acasă, m-au sunat niște prieteni să îmi spună că ea a avut niște întâlniri cu niște domni. Probabil, faptul că avea un copil a speriat-o și a dorit să fie liberă", a declarat Ciprian la Kanal D.

CLIIMA20140120_0199_1.jpg

MIrela Constantin

Tot la Kanal D, cu ceva timp în urmă, Mirela a afirmat că a fost bătută de Ciprian, fapt dezmințit de acesta. "Pot să jur și în biserică. Nu am lovit-o niciodată", a susținut Ciprian Tapotă.

CLIIMA20140120_0200_1.jpg

MIrela Constantin

Soacra Mirelei, Elena Tapotă susține că blonda a rămas față de ea și soțul ei o fată respectuoasă. " Chiar și după divorț, mi-a spus mami și soțului meu îi spunea tati", a declarat femeia. Ea consideră că Mirela a fost îndrumată greșit. Părinții lui Ciprian sunt foarte supărați că Mirela a plecat de acasă cu niște costume populare.
 
 
Loading...
Citeste tot despre: