A venit vremea ca în familia Dinu să fie şi veselie. Dinamovistul Cornel Dinu, operat în urmă cu aproape o lună pe cord deschis, din cauza unor probleme grave la inimă, îşi va însura în acest weekend unicul fiu.


Cornel Dinu a intevenit telefonic, la emisiunea «Drept la Ţintă», pentru a comenta fericitul eveniment. El a declarat că va fi o nuntă modestă, având costuri reduse, iar cel mai mult se bucură pentru că a revenit acasă..

"Nu am emoţii la astfel de evenimente pentru că înţelegem un astfel de eveniment. De la anumită vârstă emoţiile sunt mai puţine, ne gândim la problemele pe care le avem. Este mai mult o întâlnire cu prietenii, cu apropiaţii. Va fi o ceremonie foarte decentă. Acum mă simt bine, slăbit oarecum, însă bucuria este că am revenit acasă. Corneluş a fost în fiecare zi alături de mine, a fost legătura mea cu exteriorul, nu a fost deloc uşor două luni de zile", a declarat Cornel Dinu.

Nicuşor Stan, preşedintele centrului de evenimente "Ambasad'Or", susţine că valoare nunţii nu depăşeşte 50 de mii de euro. "Avem undeva la 400-450 de invitaţi, vom folosi alt decor decât cel de la nunta domnului Borcea, vom merge pe ceva tradiţional. Se va folosi o gamă largă de culori. După cum a spus şi domul Dinu, este vorba de o nuntă modestă, iar preţul meniului nu este de 450 de euro. După calculul meu, nunta ajunge pe la 40-50 de mii de euro. Vor fi foarte mulţi invitaţi surpriză: Elena Gheorghe, Lavinia şi două formaţii de muzică machidonească".


 
 
Loading...
Citeste tot despre: