Adela Popescu se poate mândri cu apariţii apreciate de criticii de modă şi ţinutele ei au impresionat-o până şi pe Iulia Albu.


Chiar actriţa a recunoscut că de la o vreme a învăţat să se îmbrace mai bine decât la începutul carierei sale. Adela a povestit, pe blogul personal, că pe atunci nu era în stare să aleagă ţinute lejere potrivite şi era mereu şleampătă.

"Am constat de la o vreme incoace ca am inceput sa ma imbrac frumos. Si nu ma refer la vreo evolutie vestimentara bazata pe mai multa informare sau pe nu stiu ce investitii. Nu. Ma refer la imbracatul de prin curte, de la un gratar, din piata, in general din timpul meu liber.

Sa ma fereasca Dumnezeu sa ma fi vazut careva pe la Susani! Sleampata, nemachiata, cu parul prins anapoda, in papuci cu sosete si pijamale flausate . Ei, putin exagerez, dar folosesc tehnica contrastului, pentru a va face sa intelegeti mai bine ceea ce vreau sa va spun. Tehnica contrastului? Exista? Ma rog...

Revin. Ma tot gandesc si cred ca era o revolta a anilor in care doar cand dormeam nu eram machiata. Ba uneori chiar si atunci. Timp de aproximativ 3285 de zile, fiecare moment din viata mea era pe platoul de filmare, deci pe tv. Indiferent de personaj, nu puteai sa filmezi o secventa in care sa te trezesti fara o baza de fond de ten si putin mascara. Sau cu parul neondulat macar putin. Asa e in filme. Daca ar fi sa ma iau dupa mami, asa e normal sa fie si in viata.

Pana nu demult, daca eu plecam sa ii vizitez pe nasii mei, de exemplu, si primeam un telefon in care eram anuntata ca e musai sa ma opresc in drum la o intalnire importanta, decat sa-mi fi facut aparitia "imbracata lejer" mai bine spuneam ca sunt pe scaunul de la dentist cu seringa in gingie.

Nu ma intelegeti gresit, sunt o persoana pedanta, merg saptamanal la manichiura, pedichiura, cosmetica, chestii de-astea de fete, dar pur si simplu imi era aproape imposibil sa gasesc echilibrul intre o tinuta comoda de zi si una in care poti face fata civilizat unei intalniri cu niste oameni care te-au vazut doar la televizor si care au asteptari mari de natura vizuala. Asta in acceptiunea mea.

De ceva vreme, insa, am constatat, uitandu-ma la postarile spontane pe care le-am pus pe fb pentru voi, ca unele outfit-uri din categoria «imbracata lejer», sunt chiar dragute. Hmmm...M-am schimbat eu si nu mi-am dat seama? Sau de fapt sleampatul de atunci, e noul smart casula chic de acum?", a scris Adela. 

 
 
Loading...