Claudia Neghină va defila în cadrul unor prezentări de modă care vor avea loc miercuri, 21 august, cu prilejul aniversării de 20 de ani a celui mai mare club din lume, Privilege din Ibiza.


Cinci dintre cei mai în vogă creatori români au fost invitați la Ibiza, alături de alți designeri internaționali, pentru a-și prezenta cele mai noi colecții vestimentare în cadrul unui show unic organizat de clubul Privilege sub numele de FashionTV Festival Ibiza, postul de televiziune FashionTV numărându-se printre invitații speciali.

CLIIMA20130820_0071_1.jpg

Claudia Neghina

Astfel, designerii Nausica Mircea, Clara Rotescu, Andreea Dogaru, LouLou și Cristiana Maria Purdescu sunt invitații speciali ai petrecerii prilejuite de aniversarea de 20 de ani a celui mai mare club din lume, Privilege - Ibiza.Capul de afiș al prezentărilor de modă este ținut de Claudia Neghină și Ioana Francia, două dintre cele mai bine cotate topmodele internaționale, care vor defila, alături de alte modele din România invitate special în Ibiza pentru acest eveniment monumental.

CLIIMA20130820_0072_1.jpg

Claudia Neghina si Nausica Mircea

Clubul Privilege din Ibiza este, potrivit Guinness Book of Records, cel mai mare club de noapte din lume, cu o capacitate de 10.000 de persoane. Este supranumit templul muzicii dance. 
 
Loading...