Primarul din Mamaia, Radu Mazăre, n-a avut gramada de fete după el de Ziua Îndrăgostiţilor, aşa cum s-ar fi aşteptat toată lumea.


Politicianul a intrat în direct la emisiunea "Acces Direct". Luat la întrebări de Simona Gherghe, Radu Mazăre a mărturisită că nu îi place deloc sărbătoarea de Sf. Valentin.

"Nu fac nimic deosebit de Ziua Îndrăgostiţilor. Nu-mi place această sărbătoare. Nu îi suport pe americani, în special pe americancele alea grase. Eu sunt aşa, mai altfel... N-am Facebook...", a explicat edilul din Mamaia.

El a recunoscut, totuşi, că nu e singur în această zi, ci împreună cu "Chimia", o tânără pe care a poreclit-o astfel fiindcă e foarte slabă. De altfel, a refuzat să-i dezvăluie adevărata identitate sau să spună dacă este iubita lui.

"Nu sunt chiar singur-singur. Sunt cu «Chimia», că e la fel de slabă ca Chimie, tipul cu care cânt împreună cu Loredana. Nu vreau să spun dacă e sau nu iubita mea, ca să mă mai chemi la emisiune", i-a spus el moderatoarei.

Radu Mazăre a vorbit şi despre melodia pe care o va lansa în curând alătuuri de Loredana Groza.

"Loredana e la Belgrad, ca să vorbească cu compozitorul, care este sârb sau croat. O să fie o nebunie. Refrenul este unul foarte tare: «Viva la noche/Viva la loca Mamaia» (n.r. Tăiască noaptea/Trăiască Mamaia cea nebună)", a povestit primarul, care a refuzat să cânte, spunând răspicat că el este rapper-ul în această colaborare.

Întrebat ce părere au colegpii săi politicieni despre faptul că se apucă de muzică, el a replicat râzând: "Cred că o să mă dea afară din partid".

Mazăre a anunţat că în iunie va organiza Festivalul Internaţional al Cluburilor, unde vor veni clubiuri din Hong Kong, Miami, Monaco şi Moscova.

"Vreau să vină bogătaşii de la Monaco şi să lase bani aici şi să îmbogăţească fetele", a adăugat el. 
 
Loading...