Primăvara a venit şi Oana Lis şi-a găsit un prieten, cu care colindă parcurile. Ea a „împrumutat” pentru o vreme căţelul naşilor, pe care nu doar îl scoate la plimbare, dar îl dă şi în leagăn.


Oana Lis suferă că nu are cu cine ieşi în parc pe o vreme aşa de frumoasă şi, cum Viorel nu-i împărtăşeşte dragostea pentru natură, ea şi-a găsit un alt companion.

Ea îl ţine pe Titi în braţe ca pe un copil


De câteva zile, naşii i l-au lăsat în grijă pe pechinezul Titi, care o însoţeşte credincios la toate ieşirile. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe soţia lui Viorel Lis, într-o după-amiază însorită, la o plimbare prin Herăstrău alături de drăguţul patruped, care era echipat într-un costumaş ca să nu răcească.

Oana a venit cu maşina de vară, un Crysler de fiţe


Cum căţelul este cuminte din cale afară, Oana l-a dat până şi în leagăn, micuţul nescoţând nici un lătrat. „Titi este căţelul naşilor. L-au găsit pe stradă şi, cum nu a venit nimeni să-l recupereze, l-au păstrat ei. Când sunt plecaţi la Constanţa, mi-l lasă mie în grijă. Chiar glumeam cu Viorel că pechienzul este copilul nostru. E singurul căţel de care nu mi-e frică, pentru că am fost muşcată de câţiva şi de atunci nu-i mai suport".

 
 
Loading...
Citeste tot despre: