Vestea că Oana şi Pepe s-ar fi despărţit nu a surprins-o deloc pe Marioara Zăvoranu, care nu a fost niciodată de acord cu relaţia celor doi.


Citeşte şi:

Scandal între Mărioara Zăvoranu şi Costin Mărculescu: «Eşti un terchea-berchea»

De pe patul de spital, Mărioara Zăvoranu este alături de Oana: «Mi-aş da un ochi pentru ea»

Mama Oanei exclude posibilitatea ca totul să fie o regie instrumentată special pentru ca vedeta să pună mâna pe averea familiei.

Face ce face şi reuşeşte să şocheze. Oana Zăvoranu este protagonista unui scandal amoros, iar vedeta, prin tăcere, nu face altceva decât să întreţină speculaţiile că ea şi Pepe ar avea probleme în cuplu.

Vestea că cei doi s-ar putea despărţi i-a şocat pe cei mai apropiaţi prieteni ai lor, care habar nu au că Pepe ar fi plecat de acasă de câteva zile.

Numai mama Oanei, care a avut tot timpul un cui împotriva solistului, nu este deloc mirată de această veste. Aflată pe patul de spital, Marioara Zăvoranu ne-a mărturisit că existau de multă vreme neînţelegeri între cei doi soţi: „Nu ştiu nimic despre despărţirea lor, dar nu m-ar mira ca acest lucru să se întâmple. Eu nu am mai vorbit cu Oana de patru ani şi nici nu avem prieteni comuni care să-mi comunice. Oricum, ştiu că ei se certau des, iar eu am spus de la bun început că nu se potrivesc. În privinţa zvonurilor că Pepe a bătut-o, prefer să nu comentez ceea ce nu ştiu cu exactitate", ne-a declarat mama Oanei.

Deşi mulţi s-ar gândi că totul ar putea fi un plan atent construit pentru ca vedeta să primească, în sfârşit, averea moştenită de la taţii săi, doamna Zăvoranu exclude această posibilitate: „Dacă într-adevăr s-au despărţit, nu cred că este vorba despre o regie ca să câştige procesul. Oana nu este genul de persoană care să facă regii", ne-a mai spus Marioara Zăvoranu. În cursul zilei de ieri, nici unul dintre soţi nu a putut fi contactat.

Au 5 case împreună


Pe lângă activităţile lor în domeniul artistic, Oana şi Pepe au investit destul de mult în afaceri imobiliare.

În cazul în care se va ajunge la divorţ, cei doi soţi vor avea de împărţit, la partaj, cinci imobile: casa din zona Unirii, unde cei doi locuiesc, o vilă în Otopeni (foto sus), două apartamente în Bucureşti şi vila din strada Andrei Mureşanu (foto jos), lăsată moştenire de taţii Oanei.

Miercuri noaptea, nici unul dintre cei doi soţi nu a putut fi găsit la apartamentul din zona Unirii, domiciliul lor conjugal.

Mai citeşte şi:

Mărioara Zăvoranu: «Oana nu m-a sunat de ziua mea»

Costin Mărculescu: „Oana şi Pepe fac diverse scenarii să-şi bată joc de paparazzi"

Oana Zăvoranu: «Cred că într-o altă viaţă am fost un câine oropsit»

 
 
Loading...
Citeste tot despre: