După o relație care a durat un an, Adrian Artene și Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului Special de la Antena 1, nu mai formează un cuplu. Ruptura dintre cei doi s-a produs în urmă cu doar câteva zile, iar motivul a fost infidelitatea blondei.


Potrivit unor surse din preajma acestora, Adrian Artene a pus punct relației după ce a aflat că iubita lui îl înșela cu un bărbat mai în vârstă. Dezamăgit de femeia în care a investit multe sentimente pe parcursul anului în care au fost împreună, Artene i-ar fi dat papucii fără să stea pe gânduri.

De altfel, acesta a și făcut o postare pe Facebook în care, deși nu i-a menționat numele, a dat de înțeles că el și iubita lui și-au încheiat conturile.

“În această seară închei o poveste despre care nu voi mărturisi NICIODATĂ mai mult decât în rândurile de față. A fost o poveste decupată dintre filele unui basm, însă o poveste cu un sfârșit dezamăgitor. Octavian Paler spunea că "Pe măsură ce creștem, descoperim că și persoana care nu trebuia să te dezamăgească vreodată probabil o va face".

Din păcate, persoana la care s-a raportat ultima parte a existenței mele a făcut-o!”, a scris Adrian Artene pe pagina sa de Facebook. Aceleași surse spun că între cei doi foști iubiți nu mai există nici cea mai mică șansă de împăcare.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: