Daniel Onoriu a realizat că nu poate trăi fără dragoste, aşa că şi-a ascultat inima şi s-a întors în braţele femeii ce i-a fost alături în ultimii patru ani. După un slalom între Mihaela, fosta soţie, şi Simona Chiţac, Daniel s-a decis: a adus-o pe iubită în casa părinţilor săi.


Citeşte şi:

Daniel Onoriu: «Simona este femeia vieţii mele!»

Daniel Onoriu a sfidat blestemele familiei pentru iubită

Daniel Onoriu şi impresara sa, Simona Chiţac, trăiesc o poveste de iubire cu năbădăi. S-au despărţit de nenumărate ori, şi-au adus injurii în public, însă tot unul în braţele celuilalt au ajuns.

„Simona este femeia vieţii mele şi o iubesc din tot sufletul", a declarat Daniel, cu mâna pe inimă, zilele trecute. După cum au evoluat lucrurile, se pare că cei doi au reuşit să treacă peste neînţelegerile cauzate de Mihaela, fosta soţie a lui Daniel.

În urmă cu aproape două luni, aceasta l-a ameninţat că îl va aduce în pragul sărăciei, prin magie neagră, dacă nu se întoarce la ea. Iniţial, bărbatul s-a speriat de blesteme, mai ales că în ultimii ani a avut parte numai de belele, ba, chiar s-a întors pentru două zile în vechiul cămin conjugal.

Dar, cum dragostea învinge, Daniel a realizat că nu poate fi fericit decât lângă Simona, astfel că i-a întors spatele fostei soţii, cu riscul de a-şi pierde toată averea. Nu mulţi ştiu, dar nepotul celebrei soliste Gabi Luncă se ocupă cu afaceri imobiliare, având în proprietate mai multe blocuri în Bucureşti.

Mi-au
făcut vrăji în noaptea de Sânziene!

Iubita

părăsită de Daniel Onoriu: «S-a întors la nefericire»

S-a

întors la nevastă de frica blestemelor!

Ca dovadă că are intenţii serioase, zilele trecute, Daniel a invitat-o pe Simona să locuiască în apartamentul lui, împreună cu părinţii acestuia şi cu cei doi copii, pe care îi are în custodie: „Data viitoare când ne vom mai certa, împăcarea se va face musai cu o nuntă. Altfel, nu", ne-a declarat Simona amuzată de toată această poveste cu final fericit.

Stau împreună în Băneasa


Chiar dacă are mai multe blocuri în Bucureşti şi ar putea locui doar cu Simona, Daniel nu vrea să se rupă de părinţi şi de copii. Dacă până acum cei doi îndrăgostiţi au locuit separat, fotoreporterii Click! i-au surprins intrând în noua locuinţă din Cartierul Băneasa.

Simona a reuşit să câştige şi simpatia celor doi copii ai lui Daniel, cu care se înţelege de minune. 
 
Loading...
Citeste tot despre: