Îndrăgitul Gogoaşe din serialul „Trăsniţi în NATO" stârneşte hohote de râs la fiecare apariţie şi umple inimile telespectatorilor de veselie, însă lui viaţa nu prea i-a zâmbit. Constantin Zamfirescu, Gogoaşe, are o istorie de viaţă impresionantă, presărată cu momente mai puţin vesele.


Actorul Constantin Zamfirescu a mărturisit că el şi soţia lui au pierdut primul copil avut împreună. Şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, fetiţa sa are o boală incurabilă.

"Primul copil este un îngeraş, o cheamă Anastasia. S-a născut vara, pe 4 august, şi s-a stins pe 23 august. A fost un copil frumos, dar pe genul «pe deasupra măr frumos, înăuntru găunos». S-a întâmplat ceva în timpul sarcinii... Anastasia a fost afectată de două virusuri, toate organele erau bolnave", a declarat Gogoaşe pentru ZiarulRing.ro.

După fetiţa pierdută, Gogoaşe şi soţia lui au mai avut doi copii: un băieţel şi o fetiţă. Se pare însă că norocul nu a fost de partea lor nici de data aceasta, deoarece fetiţa s-a născut cu o malformaţie.

"David a venit la vreo doi ani diferenţă, a fost o perioadă grea, cu multe tratamente, dar, într-un final, Gabriela a născut un băiat sănătos. Cea mică, Sara, s-a născut cu o malformaţie, o tumoare, iar medicii nu au găsit vreo explicaţie. E un limfangiom, o hipertrofiere a vaselor şi a ganglionilor limfatici din obrazul drept şi din buza superioară dreaptă. Acestă malformaţie se dezvoltă de regulă la gât, se umflă ca o guşă, sau la limbă, şi atunci e mai grav pentru respectivul copil deoarece nu mai poate să respire, să mănânce. Al fetiţei mele e în obraz şi, cu cât creşte în dimensiuni, se mai estompează din malformaţie. E o problemă de estetică, nu de suferinţă fizică", mărturiseşte Constantin Zamfirescu.

Vedeta susţine că în România nu există tratament pentru afecţiunea de care suferă micuţa şi că nu vrea să o expună riscurile unor încercări, ce ar putea avea un final nefericit.

"Există un singur tratament, pus la punct de japonezi, dar în România nicio clinică nu face acest tratament. Nu avem un limfograf să vadă exact unde sunt vasele afectate. Totul se face la exterior, prin încercări şi... nu vreau asta. Dacă medicii nu au studii în domeniu, cum să îmi las copilul să facă pionierat?! Ei nu au făcut niciodată asta, nervul facial este aproape de cele două formaţiuni şi poate fi atins. O intervenţie proastă poate să îi paralizeze faţa, riscurile sunt mari: nu mai închide ochiul, nu mai poate să ridice muşchiul şi cel mai grav este că, dacă nervul va fi atins, îşi va muşca în permanenţă obrazul şi va avea răni. Aşa că, din două rele, o aleg pe cea mai puţin rea. Avem noroc că tumoarea nu creşte, ci, din contră, se estompează odată cu trecerea anilor", a adăugat actorul.

Gogoaşe a slăbit 11 kg în două luni

Gogoaşe i-a pregătit fiului său un tort aniversar cu Lighting McQueen

Gogoaşe s-a prăjit la 45 de grade C, în Iordania

 
 
Loading...