Solista de muzică populară Mirela Constantin se pregăteşte de petrecere. Ea va împlini 27 de ani, iar de mare parte din pregătiri s-a ocupat chiar ea.


Iubita lui Marcel Toader se pregăteşte intens pentru ziua ei de naştere. Mâine, Mirela Constantin va împlini 27 de ani şi este fericită pentră că petrece alături de omul iubit, cel care a ajutat-o să treacă peste problemele din viaţa ei, Marcel Toader. Vor serba acasă, alături de prieteni, iar Mirela a gătit.

"O să petrec alături de oameni dragi. Va fi o sărbătoare, cum sunt mai toate zilele de când l-am întâlnit pe Marcel. Într-adevăr, eu m-am ocupat de tort pentru că mă pricep la dulciuri. Am făcut un tort cu cremă mascarpone şi multe fructe", a declarat ea.


Chiar dacă aniversează lângă iubit, Mirela are un mare of în suflet "Cel mai rău îmi pare că nu-l am lângă mine pe Codruţ. A trebuit să rămân în Bucureşti pentru lansarea noului album. Am fost la Târgu jiu în weekend şi am petrecut clipe frumoase împreună. M-a emoţionat până la lacrimi pentru că mi-a dăruit o broşă şi mi-a spus că mă iubeşte. El este cel mai frumos cadou al meu, el a dat sens vieţii mele şi pentru el mă zbat să fac carieră", ne-a spus aceasta.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: