Silviu Prigoană a făcut lumină în divorţul de fosta soţie, Adriana Bahmuţeanu. Acesta a acordat un interviu pentru Happy Hour, direct din luxoasa lui locuinţă, în care a explicat motivele pentru care Adriana a părăsit domiciliul conjugal şi a cerut divorţul.


Omul de afaceri a acceptat să vorbească cu echipa Pro TV despre fosta lui soţie, Adriana Bahmuţeanu. Acesta a povestit că Bahmu a plecat din casa în care au locuit pe perioada căsniciei, pentru a obţine averea lui.

"Adevăratul motiv al plecării Adrianei de acasă era un şantaj ordinar pe care voia să îl facă cu copiii mei, ştiind că eu îmi iubesc foarte mult copiii. Ea nu voia decât ca eu să trec o parte din avere pe numele ei", a explicat Prigoană.

Fostul soţ al Adrianei Bahmuţeanu a mărturisit că a iubit-o foarte mult pe prezentatoarea TV, dar că nu regretă despărţirea de aceasta, acuzând-o că este o femeie pentru care nu contează decât partea materială a vieţii.

"Am iubit-o incredibil de mult pe Adriana şi tot ce am făcut pentru ea
am făcut din iubire. Ea a demonstrat că nu mă iubeşte şi că era
interesată doar de bani, avere, confort. Discuţiile noastre erau legate
de bani, ea îmi spunea mereu de ce am trecut nu ştiu ce pe numele
copiilor. Eu i-am spus mereu că ce e al copiiilor e şi al ei. Ea nu şi
nu"
, a declarat acesta. "Nu regret niciun moment că m-am despărţit de Adriana. Nu regret decât că mi-a murit prima soţie şi că mi-a murit un copil", a completat Silviu.

Prigoană a recunoscut că deciziile financiare pe care le-a luat în căsnicia cu Adriana au fost făcute din prea multă iubire pentru ea şi că bărbaţii fac multe alegeri greşite din cauza femeilor din viaţa lor. "Bărbaţii fac multe tâmpenii din dragoste, din cauza femeilor. La nuntă, i-am dat cadou de căsătorie 5 %, deşi cadou de cununie se face un inel, nu acţiuni şi bani", a spus omul de afaceri.

Silviu Prigoană a povestit că în ultima perioadă din căsnicia cu Adriana, cei doi nu mai aveau niciun fel de intimitate. "Ea punea pe primul loc afacerile ei, combinaţiile şi alte alea. Ce relaţie intimă poţi să mai ai cu o femeie care îţi reproşează că pui averea pe numele copiilor, care sunt şi ai ei? O astfel de femeie nu te iubeşte, ci e clar că are doar interese pecuniare de la tine. Ce să te mai culci cu ea?", a declarat acesta.

Omul de afaceri a lămurit şi subiectul bunurilor pe care Adriana susţine că le avea dinaintea căsniciei cu el. "Ea a minţit prin presă că nu ştiu ce avea şi că nu ştiu ce apartament mi-a dat mie la nu ştiu ce înţelegere. A zis că ea avea apartamentul din Kogălniceanu de când era fată mare. Păi, să mă ierte, dar ea nu mai e fată mare de la 14 ani. Cine îi dădea ei un apartament la 13?", a declarat Prigoană.

Silviu Prigoană a povestit că nu îşi mai doreşte să aibă niciun fel de legătură cu fosta soţie şi că vrea să uite definitiv de ea. "Nu am ce să mai vorbesc direct cu această femeie. E o prostie că trebuie să vorbim în interesul copiilor. Pentru asta există mail, poştă. Să îmi scrie şi îi răspund. Dar nu vreau să o mai văd, să mai vorbim la telefon sau să ne dăm mesaje. Eu nici nu mai am numărul ei de telefon", a spus acesta.

Fostul soţ i-a făcut şi o recomandare lui Bahmu. " Îi recomand să asculte melodia lui Ovidiu Komornic- Când vin acasă. Poate aşa înţelege şi ea ce vrea un bărbat de la o femeie", a declarat omul de afaceri.

 
 
Loading...