Scandalul dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu, în urma căruia Silviu Prigoană a declarat că are de gând să divorţeze de soţia sa, a degenerat.


Astfel, Adriana Bahmuţeanu a mers la notar unde a făcut o serie de acte prin care se obligă să nu aibă deloc pretenţii cu privire la averea lui Silviu Prigoană, în cazul unui divorţ.
 
«Pe mine nu mă interesează averea acestui om. Soţul meu şi-a dosit bunurile. El a trecut toată averea pe numele fiului său cel mare. Cu contracte de vânzare-cumpărare. El vrea să bage divorţ, dacă bagă divorţ eu nu iau un capăt de aţă», a venit replica Adrianei Bahmuţeanu.

Replica lui Prigoană a fost destul de neaşteptată, mai ales că a ajuns la o decizie cu privire la divorţ.

«Nu am mai râs aşa de bine de mult. Adriana a uitat să spună că bunurile cumpărate au fost făcute din împrumut bancar. Adriana mi-a făcut cadou 10 milioane de euro datorii. O să vă dumiriţi că nu am primit cadou de la doamna Prigoană nişte bunuri achitate. Eu am plătit şi avansurile şi ratele şi tot. Mi se pare o imbecilitate să fiu acuzat că am primit nişte bunuri pe care le plătesc tot eu.

E normal să nu vrea nimic pentru ea, casa a trecut-o pe numele lui mă-sa, maşina pe numele altcuiva. Tot ce a cumpărat a tecut pe numele altora. Deci la ce să renunţe? Ea vrea foloase necuvenite. Cum să spună că are pretenţii când ea nu a muncit deloc în şapte ani. Eu ca benefeciar al actului Adrianei nu amprimit un exemplar. Adriana rebuia să plătească 5 milioane de euro rate şi jumate din credite.

Eu cu averea şi cu banii mei fac ce vreau. Nu mai bag divorţ pentru că Adriana a spus că atunci când va fi pregătită, va băga ea divorţ. Ei să vedem când e ea pregătită», a spus Silviu Prigoană.

Loading...