Se roagă pentru sănătate după ce în ultimele două luni a fost supusă la nu mai puţin de trei intervenţii chirurgicale. Oana Roman a povestit coşmarul prin care a trecut în urma operaţiei de cezarana prin care a născut-o pe fetiţa ei. 


Cea mai mare dorinţă a Oanei Roman este să se vadă din nou sănătoasă şi în putere pentru a-şi ţine bebeluşul în braţe. Fiica fostului premier a povestit la emisiunea "La Măruţă" că se simte foarte slăbită după intervenţiile chirurgicale repetate la care a fost supusă în ultimele luni. 

Calvarul a început la câteva zile după naştere. "Operaţia a început să sângereze. Oana avea dureri. Dupa o săptămână, ea a insistat la doctorul care a operat-o pentru că avea o hemoragie destul de serioasă. I s-a spus ca avea doua hematoame şi trebuie să i se faca o nouă intervenţie pentru ca acestea să fie înlăturate. 

S-a dus la spital, operaţia a durat peste o oră, s-a trezit intubată, ceea ce noi am tras concluzia că a fost ceva mai complicat decât i se spusese. După operaţie, însă lucrurile au degenerat. Mergea, în fiecare zi, la pansat. Mie, sincer, mi-a fost frică pentru viaţa ei.

A fost operată din nou la Spitalul Sf. Maria, acolo directorul unităţii este un prieten de familie care a chemat mai mulţi chirurgi să o vadă", a spus Catina Roman la Pro Tv.

La doar două zile de la externare, Oana Roman a explicat că lucrurile speră să se îndrepte într-o direcţie bună. 

"Sunt un pic mai bine, sunt în perioada de recuperare. Au fost 10 zile de spitalizare, între care, 4 am fost la reanimare. Am plecat acasă sâmbătă seara. Cât am fost internată, Marius a venit la mine cu fetiţa de două ori.

Am văzut-o câte zece minute, atât am avut voie. Problema a fost doar la abdomen, nu la uter sau la ovare. Pot să mai fac copii. Nu ştiu dacă o să am eu curaj să mai trec printr-o cezariană.

Sunt foarte obosită, iar acum pentru mine prioritatea este să-mi revin, să mă văd sănătoasă. Mă voi gândi, după aceea, dacă a fost sută la sută o culpă medicală", a spus Oana Roman într-o intervenţie telefonică la Pro Tv.

Proaspăta mămică a subliniat că stă mai mult în pat şi încearcă să-şi revină. "Eu am o operaţie foarte mare, pe tot abdomenul, timp de două luni nu am voie să ridic nimic, să mă aplec, mi-e foarte greu să o iau în braţe pe fetiţa mea, pot să o ţin doar dacă stau jos. Am avut medicamentaţie prin perfuzii, din fericire nu am dureri, adică au trecut deja.

Am suferit trei operaţii în două luni şi jumătate. Am o tăietură ca pe vremuri, pe tot abdomenul. Să stai la reanimare patru zile nu e simplu. Am hotărât să nu amân nunta şi botezul, evenimente ce vor avea loc la 15 iunie, de aceea vreau să fiu pe picioare până atunci", a spus Oana Roman.

 
 
Loading...