Comentariile lui Radu Banciu cu privire la Simona Halep după meciul acesteia cu Şarapova de la Roland Garros încă sunt judecate de nume grele din showbiz.


Astfel, Mihai Bobonete, actor în celebrul serial Las Fierbinţi, a sărit la gâtul lui Banciu după ceacesta a afirmat că Simona Halep «este o ţărăncuţă, în comparaţie cu Maria Sharapova, care e o lady»

«Faptul că au fost câţiva care au zis că nu au de ce să-i mulţumească sau cum a fost altul. .. împuţitul ăla care face o emisiune, îmi scapă numele lui, care comenta Turul Franţei înainte, de s-a luat de ea, acestea sunt excepţii care n-au nicio legătură cu ceea ce se întâmplă. Un dobitoc», a declarat Mihai Bobonete, la Gândul Live.«E o lady de nu se poate. Când geme aia numai la lady nu mă gândesc. Mă gândesc la toate starletele porno din lumea asta şi la toată copilăria mea. (...) Dacă Simona pare o ţărăncuţă pe lângă Sharapova, ăştia sunt... vai mama lor. Iar ţărăncuţă sau ţăran nu mi se pare o jignire la adresa cuiva. Eu nici în glumă n-o folosesc – bă, eşti ţăran!, că majoritatea suntem ţărani», a mai adăugat Bobonete.


 
 
Loading...