Radu Vâlcan s-a îndrăgostit de Thailanda după vacanţa petrecută cu Adela Popescu de la începutul anului acesta. Prezentatorul a fost complet fascinat de frumuseţiile ţării asiatice.


Radu a povestit nostalgic pe blogul său despre experienţa sa în ţara asiatică. Prezentatorul TV le-a recomandat celor care au de gând să îşi petreacă vacanţa acolo câteva obiective de neratat.

"Dacă mergeți în Thailanda, nu alegeți o zonă turistică - nici n-are rost. De ce v-ați duce în Mamaia, când puteți vedea o plajă virgină? Cam așa stă treaba. Alegeți o zonă cu localnici, nu cu turiști. Pentru că nu, nu vreți să ascultați ultimul hit al lui Pitbull pe plajă, nu-i așa? Parcă ați vrea să auziți valurile. Și parcă nu ați vrea să dați jumătate din salariul mediu pe economie la o masă îmbelșugată și fițoasă, când puteți să dați 10 lei pe niște creveti proaspeți, cumpărați din piața locală. Și parcă vreți să vă plimbați cu barca, nu să auziți sunete de motoare tunate", a scris Radu pe blogul său.

Vedeta a mărturisit că a fost uimit de delfinii roz şi că cel mai bun mod de a-i observa în mediul lor natural este să te duci cu barca în larg.

"Dacă mergeți în Thailanda, mergeți să vedeți delfinii roz - se procedează așa: se tocmesc o barcă și un localnic, se pleacă în larg. Se stă cu camera non-stop pornită, spre a nu pierde niciun salt al superbelor creaturi. Se dau pozele și un link de Wikipedia catre toți prietenii care te cred nebun și discromat după ce le povestești asta", a adăugat el.

Pentru amatorii de petreceri şi muzică bună, Radu a dezvăluit că petrecerile organizate pe plajă atunci când este lună plină sau pe jumătate plină sunt perfecte.

"Dacă mergeți în Thailanda, mergeți la Full Moon/Half Moon Party - noi am prins Half Moon, dar asta nu înseamnă că e pe jumătate distracția. Full Moon Party se organizează pe plajă atunci când e lună plină, iar Half Moon când luna este pe jumătate plină (predictibil, nu?). Vă spun doar că în junglă se aude si se mixeaza muzică bună, că toata lumea se simte, iar timpul parca sta pe loc. Distracția e cumva de la sine înțeleasă", a încheiat prezentatorul. 
 
Loading...