Silviu Prigoană a vorbit la emisiunea Agentul VIP despre problemele pe care le are în căsnicia cu Adriana Bahmuţeanu.


Declaraţiile sale vin la scurt timp după ce a dat de înţeles că au de gând să divorţeze, din nou.

Astfel, Prigoană a sat de înţeles că soţia sa ştie foarte bine cum să manipuleze media, cu diverse declaraţii.


«Actele sunt la ea. A spus că şi-a pierdut buletinul şi că nu poate să le depună. Mâncarea o face pentru copii. Eu diger cam greu articolele din presă. Adriana găteşte pentru familie.

Noi suntem împreună, am stat la masă şi am zâmbit. Nu vorbim despre lucrurile astea. I-am spus să nu-mi ceară luna de pe cer sau bani, ci lucruri pe care pot să i le dau. Ne-am întâlnit în seara asta la masă. Adriana nu mai e credibilă, e o bună actriţă şi manipulează media, doarme în pat cu criminalul, adică cu mine», a declarat Prigoană la Agentul VIP.


«Azi ne-am vazut 30 de minute la masa si dupa aceea am vorbit cu cineva, aveam treaba. Nu poti sa stai in fata casei sa plangi ca iti e frica sa intri in casa pentru ca apoi sa intri in casa zambitoare. E totul pentru presa. Duminica am avut tort si sampanie, am sarbatorit impreuna copiii. Doamna Prigoana a stat cu criminalul in pat. Eu nu stiu in ce sens am scuipat-o.


Eu am facut tot posibilul pentru familie, am negociat copiii ca la piata, pe ea nu am vrut-o. Ea a zis ca vine daca ii dau masini, case, bani. Am luat-o la pachet, am trecut cu vederea tot ce a fost, pana la ziua Adrianei cand am aflat ca e nefericita. Adriana e tolerata in familie acum pentru ca e mama copiilor mei. Ea tot spunea ca divorteaza. Nu fuge cainele si nici cateaua de la macelarie. Adriana ma inregistreaza de 6 luni cu telefonul ei mobil, eu nu o fac, nici nu ii citesc mailurile ei. Are coduri pe telefoane de jumatate de an, dar se vad pe ecran cand se aprind. Vad cum ii scrie cineva că îi rup capul aluia, numerele nu sunt salvate ca sa nu se stie, dar le-a memorat. Eu nu ma simt amenintat.

Sms-urile pe care le-am vazut eu contineau 'te iubesc, esti viata mea, sa moara mama!" Asta a fost in mai, anul trecut. Dupa e a facut Adriana circ, Mihai mi-a trimis un mail in care a scris: "Ai vazut ma ca tot pe mine ma iubeste?" Nu o sa ramanem fara curent. Nu stiu pe unde e, am primit mailul, i-am raspuns inapoi 'Hai sictir!" si atat. Sunt educat. Omul se pacaleste, Adriana iubeste doar banii si atat. Nici pe ea nu se iubeste. Daca carpitul ala in cur de electrician era vreun miliardar, crezi ca mai batea Adriana pe la usa mea? EU am bani doar pentru mine si copiii mei», a mai spus Prigoană.

Loading...