Deşi una este cântăreaţă şi cealaltă se ocupă cu prezentarea de evenimente şi emisiuni TV, Anda Adam şi Gina Pistol au în comun câteva lucruri. Ambele sunt două femei apetisante, două blonde foarte sexy din showbizul românesc. În plus, amândouă au avut o relaţie cu fotbalistul Mihai Răduţ, cel din cauza căruia au şi ajuns la cuţite.


Dacă până acum Gina Pistol s-a abţinut de la comentarii, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Anda Adam. Cântăreaţa nu a ratat nicio ocazie de a o înţepa pe Gina  şi de a face comentarii răutăcioase la adresa ei.

După o tăcere destul de lungă, aceasta a acceptat să discute despre acest subiect, în direct la emisiunea nocturnă de la Acasă TV.

Gina i-a transmis Andei un mesaj destul de acid, pe măsura replicilor acesteia, care afirmă pe unde are ocazia că habar nu are cine este Gina Pistol. "Anda nu ştie cine sunt? Las-o aşa, că suntem în postul Paştelui. Dacă aş da câteva detalii mai intime, cu siguranţă şi-ar aduce aminte imediat", a replicat vedeta.

Blonda a explicat şi care este motivul pentru care cântăreaţa are o astfel de atitudine la adresa ei. "Ei îi pare rău că Mihai nu o bagă în seamă. El nu ştie cum să fugă de ea, în timp ce noi am rămas prieteni. Chiar vineri am fost amândouă la un eveniment, aşa s-a nimerit. Mihai a venit şi m-a salutat. Pe ea a ocolit-o", a povestit Gina.

Aceasta a mărturisit că a avut sentimente destul de puternice pentru fotbalist, dar că relaţia lor nu a avut succes din cauza faptului că acesta mai are de copilărit. "Am ţinut foarte mult la Mihai, dar el mai are de copilărit. E încă foarte tânăr", a declarat blonda pentru Acasă TV.

 
 
Loading...